Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Keukens op maat

Exclusief, duurzaam en op maat gemaakt. Dat is de kracht van Van Galen Keuken & Bad. We bieden keukens met een onbetaalbare uitstraling tegen een betaalbare prijs. Bekijk onze gerealiseerde projecten of ontdek de verschillende keukenstijlen online. Liever persoonlijk advies? Bezoek onze showroom in ons monumentale pand in het centrum van Zwolle.

En toen stonden we oog in oog met déze keuken. De eerste keer dat we bij Robert van Galen binnenstapten maakte hij voor ons een prachtige groene industriële keuken, waar we zo enthousiast over waren dat we ook de tweede keer bij Van Galen Keukens aanklopten. En ook nu zijn we weer razend enthousiast over onze zwart gebeitste keuken.

Manon de Vogel

Wij zijn erg prettig geholpen door Rik en Casper. Er werd goed meegedacht en er werd eerlijk gecommuniceerd. Geen agressieve verkoop praktijken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit, nette afwerking en snelle montage door de monteur. Tot op de dag van vandaag zijn we verliefd op onze van Galen keuken!

Annemieke Bremer

Keuken Inspiratie

Alle Keukenstijlen

Alle steden waar wij onder andere keukens hebben geleverd

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten