Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Gelderland en omgeving

Keukens Gelderland en omgeving

Van Galen Keuken & Bad is hét adres voor keukens in Gelderland.

Woont u in Gelderland en bent u op zoek naar een passende keuken voor uw huis? Bij Van Galen Keuken & Bad kunt u rekenen op deskundigheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Uiteraard kunnen wij uw favoriete keuken op maat laten maken, zodat deze precies in de beoogde ruimte past.

Onze showroom bevindt zich in Zwolle, maar ook wanneer u uit Gelderland komt is het zeker de moeite waard om langs te komen voor onze exclusieve keukens. Bij ons koopt u keukens in iedere stijl en kleur. De mogelijkheden van onze keukens zijn ongekend en onze experts helpen u graag om de beste keuken voor u samen te stellen. Al onze keukens zijn daarnaast voorzien van hoogwaardige apparatuur.

Wij zien u graag terug in onze showroom in Zwolle, goed bereikbaar vanaf Gelderland. Hier kunt u op uw gemakt ons ruime assortiment keukens bekijken en de hoge kwaliteit van onze keukens ervaren. Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om u van passend advies te voorzien.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad