Inspiratie

Keukens Gelderland en Omgeving

Van Galen
"We Achieve"

Van Galen Keuken & Bad is hét adres voor keukens in Gelderland.

Woont u in Gelderland en bent u op zoek naar een passende keuken voor uw huis? Bij Van Galen Keuken & Bad kunt u rekenen op deskundigheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Uiteraard kunnen wij uw favoriete keuken op maat laten maken, zodat deze precies in de beoogde ruimte past.

Waar ligt de showroom?

Onze showroom bevindt zich in Zwolle, maar ook wanneer u uit Gelderland komt is het zeker de moeite waard om langs te komen voor onze exclusieve keukens. Bij ons koopt u keukens in iedere stijl en kleur. De mogelijkheden van onze keukens zijn ongekend en onze experts helpen u graag om de beste keuken voor u samen te stellen. Al onze keukens zijn daarnaast voorzien van hoogwaardige apparatuur.

Afspraak maken?

Wij zien u graag terug in onze showroom in Zwolle, goed bereikbaar vanaf Gelderland. Hier kunt u op uw gemakt ons ruime assortiment keukens bekijken en de hoge kwaliteit van onze keukens ervaren. Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om u van passend advies te voorzien.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen