Van Galen Keuken & Bad
Home Landelijk moderne Keukens

Landelijk moderne Keukens

Keukens nemen een centrale plaats in de woning in. Keukens vormen het hart van uw interieur. Landelijk moderne keukens bieden een ideale mix tussen een nostalgische uitstraling en modern gebruiksgemak. Van Galen Keuken & Bad levert keukens op maat van hoge kwaliteit. Keukens die het gevoel van vroeger oproepen maar aan de hedendaagse eisen voldoen.

Landelijk en modern gaan uitstekend samen in het assortiment landelijk moderne keukens van Van Galen Keuken & Bad. Het basismateriaal van deze keukens kan bijvoorbeeld van hout zijn, waarna ze een moderne snit krijgen door de modieuze knoppen, handvaten en accessoires als een spoelbak of mengkraan. Alles is te combineren. Kom gerust langs in de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle en leg uw wensen aan ons voor.

De landelijk moderne keukens van Van Galen Keuken & Bad bieden comfort en stijl. Het zijn keukens om graag in te verblijven en in te koken. Wilt u weten hoe dit voelt en eruit ziet? Klop aan bij onze showroom in Zwolle en ervaar de functionaliteit en pracht van de keukens op maat.

Wilt u een goede impressie krijgen van de landelijk moderne keukens van Van Galen Keuken & Bad? In onze showroom helpen wij u graag met uw vragen en wensen over onze keukens op maat in landelijk moderne stijl.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad