Inspiratie

Landelijk Moderne Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Landelijk Moderne keukens in alle stijlen

Keukens nemen een centrale plaats in de woning in. Keukens vormen het hart van uw interieur. Landelijk moderne keukens bieden een ideale mix tussen een nostalgische uitstraling en modern gebruiksgemak. Van Galen Keuken & Bad levert keukens op maat van hoge kwaliteit. Keukens die het gevoel van vroeger oproepen maar aan de hedendaagse eisen voldoen.

Landelijk en modern gaan uitstekend samen

Een goede match tussen landelijk en modern in het assortiment landelijk moderne keukens van Van Galen Keuken & Bad. Het basismateriaal van deze keukens kan bijvoorbeeld van hout zijn, waarna ze een moderne snit krijgen door de modieuze knoppen, handvaten en accessoires als een spoelbak of mengkraan. Alles is te combineren. Kom gerust langs in de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle en leg uw wensen aan ons voor.

De landelijk moderne keukens van Van Galen Keuken & Bad bieden comfort en stijl. Het zijn keukens om graag in te verblijven en in te koken. Wilt u weten hoe dit voelt en eruit ziet? Klop aan bij onze showroom in Zwolle en ervaar de functionaliteit en pracht van de keukens op maat.

Uw droomkeuken op maat

Wilt u een goede impressie krijgen van de landelijk moderne keukens van Van Galen Keuken & Bad? In onze showroom helpen wij u graag met uw vragen en wensen over onze keukens op maat in landelijk moderne stijl.

En toen stonden we oog in oog met déze keuken. De eerste keer dat we bij Robert van Galen binnenstapten maakte hij voor ons een prachtige groene industriële keuken, waar we zo enthousiast over waren dat we ook de tweede keer bij Van Galen Keukens aanklopten. En ook nu zijn we weer razend enthousiast over onze zwart gebeitste keuken.

Manon de Vogel

Wij zijn erg prettig geholpen door Rik en Casper. Er werd goed meegedacht en er werd eerlijk gecommuniceerd. Geen agressieve verkoop praktijken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit, nette afwerking en snelle montage door de monteur. Tot op de dag van vandaag zijn we verliefd op onze van Galen keuken!

Annemieke Bremer

Landelijke moderne keukens zijn een nieuwe trend in de keukenwereld.

Hierbij wordt een match gemaakt tussen landelijk wonen en moderne kookapparatuur. We zorgen voor de nostalgische uitstraling in combinatie met de nieuwste snufjes. U kan zo genieten van gebruiksgemak in combinatie met een landelijke uitstraling. Comfort en stijl weten we perfect te combineren tot uw nieuwe keuken. Bent u benieuwd wat we hier precies mee bedoelen? In onze showroom kan u inspiratie op doen. We hebben verschillende landelijk moderne keukens in onze showroom staan om te bewonderen.

Landelijk moderne keukens met robuuste materialen

In de landelijk moderne keukens maken we zoveel mogelijk gebruik van robuuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan keukenkastjes gemaakt van robuust eikenhout. Of een aanrechtblad van zwart of wit marmer. In onze landelijk moderne keukens combineren we regelmatig natuursteen met robuust hout. De robuuste materialen zorgen voor een warme uitstraling. Dit past natuurlijk perfect bij uw nieuwe landelijke keuken.

Moderne inbouwapparatuur in uw nieuwe keuken

Uw nieuwe keuken is ondanks de nostalgische uitstraling werkelijk van alle gemakken voorzien. We hebben de keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Miele inbouwvaatwasser. Of een afzuigsysteem van Bora die geïntegreerd is in uw marmeren aanrechtblad. Zo zorgen we ervoor dat uw nieuwe keuken van de laatste snufjes voorzien is. Dit maakt een landelijke keuken een moderne keuken. Het ontbreekt u werkelijk aan niets in uw nieuwe woonkeuken. Uiteraard kan u direct van het gas af in uw nieuwe keuken met bijvoorbeeld een inductiekookplaat van AEG. Er is niets te gek en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

De laatste trends in een landelijk moderne keuken

  • Duurzame keuken met bijvoorbeeld milieuvriendelijk geproduceerd hout waarbij de herkomst bekend is.
  • Keukens waarbij zwart als kleur gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan een zwart aanrechtblad.
  • Smart keuken met slimme inbouwapparatuur in uw landelijke keuken.
  • Geïntegreerde afzuigkap zoals een Bora systeem in uw keuken.
  • Kokend water uit de kraan via een Quooker. Uiteraard met een nostalgisch design.

Doe inspiratie op in onze showroom

In onze showroom in Zwolle kan u inspiratie op doen voor uw nieuwe landelijk moderne keuken. Wij hebben verschillende keukenopstellingen voor u klaar staan. Maak voorafgaand aan uw bezoek een afspraak met onze keuken experts. Wij begeleiden u graag in onze showroom en ontwerpen uw droomkeuken. Hierbij combineren we uw wensen graag tot een schitterende moderne landelijke keuken. Uiteraard nemen we graag alle tijd om uw wensen op papier uit te werken. We maken direct een 3D tekening, zodat u een idee krijgt van uw nieuwe keuken. Bij Van Galen Keuken & Bad nemen we graag de tijd voor onze klanten werken we graag op afspraak. Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze keuken experts via onze website.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen