Project Inspiratie

Stijlvolle moderne keuken

Van Galen
"We Achieve"

Over het project

Deze stijlvolle keuken verbindt de woonkamer met de eetkamer en vormt hét middelpunt van de woning. Het kookeiland heeft een prachtig natuurstenenblad dat in open boek is gelegd. Handig detail: in het blad is een stopcontact verwerkt. De keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-stoomoven en combi-oven van Bosch. Daarnaast vindt u er een inductiekookplaat met afzuiging van Novy en een kraan van Quooker. De styling met bloemen en accessoires is verzorgd door Robert Exoo Bloemen en maakt het geheel af. Voor deze woning hebben we naast de keuken ook de bijkeuken gerealiseerd. Hier hebben we dezelfde fronten gebruikt, met een Dekton blad. Meer inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ontwerpers.

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Nederlanders houden nou eenmaal van een kopje koffie en gezelligheid. Die gezelligheid is volgens mij de basis van alles. In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Soms is de keuze voor een opstelling met losse kasten en een keukenunit tegen een wand beter dan een kookeiland. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en bereken wat de keuken globaal gaat kosten. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik kriebels in m’n buik.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten