Inspiratie

Luxe Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Alleen maar Luxe bij Van Galen

De luxe keukens van Van Galen springen er echt tussenuit. De keukens hebben een strakke vormgeving en afwerking en onderscheiden zich met de mooiste kleuren. U vindt bij ons keukens in traditionele kleuren, maar ook in frisse, moderne kleuren. Er is keuze genoeg! Onze luxe keukens zijn uitgerust met professionele keukenapparatuur van diverse merken, waaronder Viking en Siemens. Ons ruime assortiment bestaat uit moderne, greeploze keukens, maar ook uit landelijke en klassieke keukens.

Geen keuken hetzelfde

Betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. Dat is de kracht van Van Galen Keuken & Bad. Bij Van Galen vindt u altijd een keuken die naadloos aansluit op uw wensen. Dit komt omdat wij verder gaan dan adviseren, wij denken namelijk altijd met u mee zodat uw droomkeuken gerealiseerd kan worden.

Luxe keuken laten ontwerpen?

Heeft u interesse in onze luxe keukens? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze prachtige showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen