Van Galen Keuken & Bad
Home Luxe keukens in alle kleuren

Luxe keukens in alle kleuren

De luxe keukens van Van Galen springen er echt tussenuit. De keukens hebben een strakke vormgeving en afwerking en onderscheiden zich met de mooiste kleuren. U vindt bij ons keukens in traditionele kleuren, maar ook in frisse, moderne kleuren. Er is keuze genoeg! Onze luxe keukens zijn uitgerust met professionele keukenapparatuur van diverse merken, waaronder Viking en Siemens. Ons ruime assortiment bestaat uit moderne, greeploze keukens, maar ook uit landelijke en klassieke keukens.

Betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. Dat is de kracht van Van Galen Keuken & Bad. Bij Van Galen vindt u altijd een keuken die naadloos aansluit op uw wensen. Dit komt omdat wij verder gaan dan adviseren, wij denken namelijk altijd met u mee zodat uw droomkeuken gerealiseerd kan worden.

Heeft u interesse in onze luxe keukens? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze prachtige showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad