Inspiratie

Keukeneiland

Van Galen
"We Achieve"

Keuken met eiland

Voor prachtige, exclusieve keukens met een luxe keukeneiland kunt u terecht bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle. In onze showroom vindt u traditionele en landelijke keukens, maar ook moderne design keukens van hoogwaardig materiaal.

Keukeneiland voor welke ruimte geschikt?

Een keukeneiland kan in iedere keuken worden opgenomen en is verkrijgbaar in diverse materialen en stijlen. Wilt u graag een nieuwe keuken met een keukeneiland aanschaffen? Onze experts kunnen u helpen met het uitzoeken en op maat maken van de perfecte keuken waarvan u jarenlang zult genieten.

Keuken met eiland laten ontwerpen?

Samen met u komen wij graag tot de mooiste keuken die voldoet aan al uw wensen. Wij zijn van mening dat een keuken met keukeneiland naadloos moeten aansluiten op uw interieur en de beschikbare ruimte voor de keuken.

Betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk staan bij Galen Keuken & Bad centraal. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een keukeneiland? Neem dan contact met ons op.

Keukens met kookeiland zijn de afgelopen jaren een echte trend geworden. In bijna elke woning is het mogelijk om een kookeiland te realiseren. Het voordeel van een kookeiland is dat uw gasten hieraan plaats kunnen nemen. Het eiland is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek om te dineren. U kan zo direct aan het eiland genieten van uw heerlijke zelfbereide maaltijd. Zo kan u het eiland ter vervanging van een eettafel in uw woning plaatsen. Uw nieuwe keuken wordt zo al snel de nieuwe favoriete plek in uw woning.

Keukens met kookeiland uitvoeren in uw favoriete stijl

Een kookeiland wordt volledig op maat gerealiseerd. Dit betekent dat we het eiland bouwen in de stijl die u aanspreekt. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een moderne design keuken met strakke lijnen. De kastjes worden uitgevoerd in hoogglans wit met een zwart marmeren aanrechtblad. Of u kan kiezen voor een stoere industriële stijl. We kunnen de kastjes matzwart schilderen of uitvoeren in geleefd eikenhout. Dit combineren we met een betonnen aanrechtblad. Buiten het eiland maken we kasten tegen de muur in dezelfde stijl. In de kasten kan u spullen opbergen en bijvoorbeeld een inbouwkoelkast wegwerken.

Kies de functie van uw kookeiland zelf uit

Als u voldoende ruimte heeft in uw woning, dan kan u zelf bepalen welke functie het kookeiland krijgt. Wilt u bijvoorbeeld echt koken op het eiland? Of wilt u hier alleen de afwas doen en lekker dineren. Het is belangrijk om vooraf de functie van het eiland te bepalen. Zo kunnen we dit meteen meenemen in het ontwerp van uw droomkeuken.

Schiereiland keuken bij onvoldoende ruimte

Het is bij een kookeiland keuken belangrijk dat u voldoende ruimte heeft om rond te lopen. Als uw woning te klein is voor een kookeiland kan een schiereiland de oplossing zijn. Hierbij wordt één zijde van de keuken verlengt tot een eiland. U heeft zo toch nog een plek waaraan u kan dineren zonder dat de keuken te veel ruimte kost. Zo zijn er verschillende oplossingen als de ruimte in uw woning beperkt is.

Tips bij het samenstellen van een kookeiland

  • Zorg voor stopcontacten in het kookeiland. U kan deze eventueel wegwerken in het aanrechtblad. Dit is altijd handig voor losse keukenapparatuur.
  • Zorg voor een minimale loopruimte van 1 meter rondom het kookeiland.
  • Kies voor een stijl die bij uw interieur past. Het eiland wordt namelijk een belangrijk onderdeel van uw interieur.
  • Creëer voldoende ruimte aan het eiland voor zitplekken, zodat u de eettafel weg kan laten. Dit bespaart ruimte in een kleine woning.
  • Ga voor een exclusief aanrechtblad. Het aanrechtblad valt namelijk nog meer op bij een keukeneiland. Bij Van Galen kan u kiezen uit marmer, massief hout of natuursteen.

Plan een bezoek in onze showroom

Onze keuken experts helpen u graag bij het samenstellen van uw kookeiland. Omdat we graag de tijd nemen werken we op afspraak. We kunnen met een afspraak alle tijd nemen om uw wensen door te spreken. Uiteraard laten we u ook graag zien wat er allemaal mogelijk is met uw nieuwe keuken. Op basis hiervan gaan we uw nieuwe keuken visualiseren. We laten vervolgens uw nieuwe keuken in 3D zien met de materialen die u heeft uitgezocht. Bij akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag om de nieuwe keuken te realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak via onze website!

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen