Van Galen Keuken & Bad
Home Een keukeneiland in uw stijl

Een keukeneiland in uw stijl

Voor prachtige, exclusieve keukens met een luxe keukeneiland kunt u terecht bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle. In onze showroom vindt u traditionele en landelijke keukens, maar ook moderne design keukens van hoogwaardig materiaal.

Een keukeneiland kan in iedere keuken worden opgenomen en is verkrijgbaar in diverse materialen en stijlen. Wilt u graag een nieuwe keuken met een keukeneiland aanschaffen? Onze experts kunnen u helpen met het uitzoeken en op maat maken van de perfecte keuken waarvan u jarenlang zult genieten.

Samen met u komen wij graag tot de mooiste keuken die voldoet aan al uw wensen. Wij zijn van mening dat een keuken met keukeneiland naadloos moeten aansluiten op uw interieur en de beschikbare ruimte voor de keuken. Betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk staan bij Galen Keuken & Bad centraal. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een keukeneiland? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad