Keuken met eiland

Voor prachtige, exclusieve keukens met een luxe keukeneiland kunt u terecht bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle. In onze showroom vindt u traditionele en landelijke keukens, maar ook moderne design keukens van hoogwaardig materiaal.

Keukeneiland voor welke ruimte geschikt?

Een keukeneiland kan in iedere keuken worden opgenomen en is verkrijgbaar in diverse materialen en stijlen. Wilt u graag een nieuwe keuken met een keukeneiland aanschaffen? Onze experts kunnen u helpen met het uitzoeken en op maat maken van de perfecte keuken waarvan u jarenlang zult genieten.

Keuken met eiland laten ontwerpen?

Samen met u komen wij graag tot de mooiste keuken die voldoet aan al uw wensen. Wij zijn van mening dat een keuken met keukeneiland naadloos moeten aansluiten op uw interieur en de beschikbare ruimte voor de keuken.

Betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk staan bij Galen Keuken & Bad centraal. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een keukeneiland? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen