Inspiratie

Klassieke Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Over de klassieke keuken

Klassieke keukens roepen een warm gevoel van vroeger op, maar bieden het comfort van de moderne tijd. Met een keuze uit het rijke assortiment klassieke keukens van Van Galen Keuken & Bad brengt u een nostalgische sfeer in uw interieur, zonder concessies te hoeven doen aan het hedendaagse gebruiksgemak van een topkeuken. De keukens op maat van Van Galen Keuken & Bad worden gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. U beleeft er jarenlang plezier aan. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod klassieke keukens? Kijk eens rustig rond op onze website en breng vervolgens een bezoekje aan onze showroom in Zwolle.

Klassieke sfeer

Klassieke keukens zijn vermaard om hun warme en sfeervolle vormgeving. Ze ademen de sfeer van het verleden, maar passen uitstekend in het heden. Van Galen Keuken & Bad zorgt ervoor dat de oudmodische keuken perfect aansluit bij uw interieur. Het aanbod aan klassieke keukens is divers en aansprekend. Kom gerust eens langs in Zwolle om de uitgebreide mogelijkheden te zien en te bespreken. Onze vakbekwame mensen geven u in de showroom graag een passend advies.

En toen stonden we oog in oog met déze keuken. De eerste keer dat we bij Robert van Galen binnenstapten maakte hij voor ons een prachtige groene industriële keuken, waar we zo enthousiast over waren dat we ook de tweede keer bij Van Galen Keukens aanklopten. En ook nu zijn we weer razend enthousiast over onze zwart gebeitste keuken.

Manon de Vogel

Wij zijn erg prettig geholpen door Rik en Casper. Er werd goed meegedacht en er werd eerlijk gecommuniceerd. Geen agressieve verkoop praktijken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit, nette afwerking en snelle montage door de monteur. Tot op de dag van vandaag zijn we verliefd op onze van Galen keuken!

Annemieke Bremer

Klassieke keukens brengen de nostalgie terug naar uw eigen keuken.

De keukens passen bijvoorbeeld perfect in een jaren 30, 40 of 60 woning. U brengt zo de glorie jaren terug naar uw keuken. Het grote verschil is dat u geen concessies hoeft te doen qua gebruiksgemak. Ondanks de nostalgische uitstraling zorgen we voor moderne inbouwapparatuur van diverse A-merken. Zo kan u genieten van gebruiksgemak zonder dat dit ten kosten gaat van de stijl en sfeer in uw keuken. Dankzij de A-kwaliteit materialen en apparatuur kan u nog jaren plezier aan uw klassieke keuken beleven.

Klassieke keukens zijn de sfeermaker in uw woning

Klassieke keukens hebben als groot pluspunt dat ze sfeer ademen. Ze zorgen voor een eyecatcher in uw woning. Daarbij brengen ze u terug in de tijd. Hiervoor gebruiken we een unieke vormgeving die we volledig op maat maken. Dankzij maatwerk past de keuken perfect bij uw oude woning of woonboerderij. Bij Van Galen Keuken & Bad adviseren we u dan ook graag over de mogelijkheden voor een klassieke keuken. We laten u zien welke stijl mogelijk aansluit bij uw interieur en woning. Zo geven we altijd een passend advies bij uw woning.

Inbouw apparatuur met een nostalgische uitstraling

Bij de klassieke keuken kunnen we de inbouw apparatuur laten aansluiten bij het ontwerp van uw keuken. Zo zorgen we ervoor dat de nostalgische sfeer terugkomt in de apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig fornuis zoals u deze ook in de jaren 30 en 40 zag. Het grote verschil is de duurzame manier van koken bij het gebruik van een modern fornuis. Uiteraard kunnen we in onze showroom verschillende nostalgische inbouw apparatuur laten zien. Met inbouw apparatuur kan u de klassieke keuken helemaal af maken. Zo zetten we samen de puntjes op de i.

Wat zijn de trends bij de klassieke keuken?

  • Elementen van koper in de keuken verwerkt.
  • Nostalgische kranen en knoppen
  • Aanrechtblad van marmer of natuursteen
  • Ouderwetse schouw waarin uw afzuigkap verwerkt is
  • Een groot fornuis met ingebouwde oven

Maak een afspraak voor uw klassieke keuken

Bent u van plan een klassieke keuken te plaatsen? Maak dan vooraf een vrijblijvende afspraak met één van onze keuken experts. We geven u graag een rondleiding door onze showroom. In onze showroom kan u inspiratie op doen voor uw eigen keuken. Op basis van de elementen die u uitzoekt gaan we een keuken ontwerpen. We voegen uw wensen samen tot uw droom keuken. Uiteraard zorgen we voor de perfecte match binnen uw eigen interieur. Uw nieuwe keuken wordt zo een eyecatcher voor uw woning. Uiteraard nemen we tijdens uw bezoek de tijd om uw keuken te ontwerpen. Zo realiseren we altijd een keuken op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Maak direct een afspraak met onze keuken specialist bij Van Galen Keuken & Bad.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen