Van Galen Keuken & Bad
Home Greeploze keuken

Greeploze keuken

Bent u op zoek naar een mooie, functionele keuken? Bij Van Galen Keuken en Bad kunt u terecht voor de meest uiteenlopende keukens; van traditionele en landelijke keukens tot moderneĀ design keukens. Al onze keukens worden op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een greeploze keuken? Wij realiseren het graag voor u.

Greeploze keuken steeds populairder

Een greeploze keuken wordt steeds populairder. Dit komt doordat dit de keuken een strakke en moderne uitstraling geeft. Door middel van diverse technieken kunt u de laden met gemak openen en sluiten. Omdat onze keukens gemaakt worden van duurzame materialen, zult u er heel veel plezier aan beleven. Wilt u hedendaags gemak combineren met een strakke uitstraling? Kom dan zeker eens onze keukens bekijken.

Bent u op zoek naar een prachtige keuken? Kom dan zekers eens langs bij Van Galen Keuken en Bad in Zwolle en bekijk onze showroom. Wij adviseren u graag en hopen samen met u uw droomkeuken te realiseren.

Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad