Inspiratie

Greeploze Keuken

Van Galen
"We Achieve"

Een greeploze keuken steeds populairder

Dit komt doordat dit de keuken een strakke en moderne uitstraling geeft. Door middel van diverse technieken kunt u de laden met gemak openen en sluiten. Omdat onze keukens gemaakt worden van duurzame materialen, zult u er heel veel plezier aan beleven. Wilt u hedendaags gemak combineren met een strakke uitstraling? Kom dan zeker eens onze keukens bekijken.

Keukens bekijken?

Bent u op zoek naar een prachtige keuken? Kom dan zekers eens langs bij Van Galen Keuken en Bad in Zwolle en bekijk onze showroom. Wij adviseren u graag en hopen samen met u uw droomkeuken te realiseren.
Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Greeploze keukens worden vaak gecombineerd met een design keuken of moderne keuken. Doordat er geen handgrepen geplaatst worden krijgt uw keuken een strakke uitstraling. In plaats van handgrepen zit er een druksysteem in de kastjes verwerkt. U kan de kastjes ook zonder problemen dicht gooien terwijl ze zichzelf langzaam sluiten. Hierdoor staan de kastjes nooit open en blijft er een strak design zichtbaar. Van Galen Keuken & Bad realiseert steeds vaker greeploze keukens in woningen. Uiteraard kunnen we uw nieuwe keuken voorzien van een greeploos design.

Greeploze keuken in de minimalistische keuken

We vinden het steeds belangrijker worden dat onze woning er strak en opgeruimd uit komt te zien. Dit is de reden dat de greeploze keuken ook steeds vaker een plekje krijgt in de minimalistische keuken. De strakke lades zien er opgeruimd en netjes uit. Het zorgt voor rust en ruimtelijkheid. De twee begrippen die we graag terugzien in de keuken.

Moderne keuken vormgeven

Wilt u graag een moderne keuken in uw woning plaatsen? Dan bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij de vormgeving van de moderne keuken. Het is hierbij belangrijk om strakke lijnen in uw keuken te ontwerpen. Uiteraard kunnen we dit perfect doen met de greeploze keuken. We houden hierbij rekening met het lijnenspel en plaatsen extra brede lades in uw nieuwe keuken. Doordat de grepen nu overbodig zijn oogt uw keuken nog strakker. Met onze 3D visualisatie kunnen we dit direct laten zien in uw nieuwe keuken.

Materialen combineren met de greeploze keuken

De greeploze keuken wordt meestal in hoogglans geproduceerd, maar uiteraard kan u ook voor andere materialen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan mat wit of zwart. Of wat dacht u van massief eikenhouten keukenkastjes? In principe maken we alles zelf op maat en zijn ook andere materialen greeploos te produceren. Daarbij kunnen we verschillende materialen combineren met een luxe aanrechtblad. U kan kiezen voor een aanrechtblad van dun RVS, natuursteen of marmer. De eindeloze mogelijkheden zijn te bewonderen in onze showroom in Zwolle.

Tips bij een greeploze keuken

  • Kijk goed naar het lijnenspel, zodat dit doorloopt in de keukenkastjes
  • Kies voor extra brede lades voor een modern en strak effect
  • Kies voor een neutrale basiskleur zoals wit en combineer dit met een contrastkleur zoals eikenhout
  • Geef uw keuken een extra luxe afwerking met hoogglans
  • Combineer de keukenkastjes met soft-motion techniek voor een geruisloze sluiting

Kom vrijblijvend op afspraak langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met de greeploze keuken? Wij laten het graag zien in onze showroom. Bij Van Galen Keuken & Bad nemen we graag de tijd om u te woord te staan. We werken graag op afspraak in onze showroom. Uiteraard is een afspraak geheel vrijblijvend en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. We kunnen zelfs uw nieuwe keuken visualiseren als u de maten meeneemt. Kom gerust langs om de mogelijkheden voor uw greeploze keuken te zien.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen