Project Inspiratie

Stijlvol totaalproject

Van Galen
"We Achieve"

Over het project

In deze woning hebben we samen met Ron Stappenbelt het gehele interieur verzorgd. De donkere keuken heeft een natuurstenenblad- en spoelbak en is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur van Bora, Miele en Quooker. In de badkamer hebben we een op maat gemaakt badmeubel en een Corian wastafel geplaatst. De douchehoek is omrand met brons rookglas en de gehele badkamer is voorzien van inbouwkranen. Het noten plaatmateriaal aan de wanden geeft de ruimte een extra warme sfeer. Een mooi totaalproject!

Meer inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ontwerpers.

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Nederlanders houden nou eenmaal van een kopje koffie en gezelligheid. Die gezelligheid is volgens mij de basis van alles. In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Soms is de keuze voor een opstelling met losse kasten en een keukenunit tegen een wand beter dan een kookeiland. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en bereken wat de keuken globaal gaat kosten. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik kriebels in m’n buik.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten