Project Inspiratie

Strakke moderne keuken

Van Galen
"We Achieve"

Over het project

Deze grijze keuken heeft een strak en modern design. Met recht een eigentijds ontwerp mét optimaal gebruiksgemak. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en koeler van Miele, een inductiekookplaat van Bora, een combi-stoomoven van Siemens en een zeepdispenser en CUBE van Quooker. En niet te vergeten: een mooie wijnklimaatkast van Atag. De greeplijst aan de bovenzijde loopt rondom de keuken door, de lades zijn semi-greeploos en de onderste lades zijn bovendien elektrisch te openen.

Meer inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ontwerpers.

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Nederlanders houden nou eenmaal van een kopje koffie en gezelligheid. Die gezelligheid is volgens mij de basis van alles. In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Soms is de keuze voor een opstelling met losse kasten en een keukenunit tegen een wand beter dan een kookeiland. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en bereken wat de keuken globaal gaat kosten. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik kriebels in m’n buik.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten