Exclusieve Badkamers

Unieke stijl & op maat

Bij Van Galen keuken & bad kunt u naast keukens ook terecht voor uw badkamer in onze “badkamer ontwerpstudio”. Hier worden badkamers en wellnessruimtes ontworpen die anders zijn dan de standaard. Het assortiment sanitair, tegels en natuursteen is zorgvuldig samengesteld en gekozen uit producten van fabrikanten met visie, kwaliteit, service en vooruitstrevende producten. Daarnaast produceren we in eigen beheer exclusieve badkamermeubelen, kasten en wastafels. Maatwerk tot in detail.

Start en werkwijze

De werkwijze voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer is net even anders dan u gewent bent. Wij hebben er voor gekozen om geen verkoper uw badkamer te laten tekenen, maar wij bieden u de mogelijkheid een badkamer te laten ontwerpen door een zeer ervaren en veel gevraagde “interior designer”. Zo garanderen wij exclusiviteit in het ontwerp net zoals u gewend bent van onze keukenontwerpen die ik zelf, Robert van Galen, voor mijn rekening neem.

staphorst31 badkamer

Het ontwerp zal bij u thuis of in de showroom worden gepresenteerd aan de hand van prachtige en realistische 3D impressies. Als u enthousiast en 100% tevreden bent met het plan maakt de interieurontwerper het plan definitief. Maatschetsen, detailtekeningen, lichtplan en een bestek worden uitgewerkt. Na betaling van het afgesproken honorarium ontvangt u het ontwerp en staat het u vrij om zelf een leverancier en uitvoerende partij te kiezen. U krijgt het ontwerp en alle informatie zowel digitaal als ook in een papieren A3 map aangeleverd. Indien u de badkamer aanschaft bij Van Galen keuken & bad, worden de ontwerpkosten in mindering gebracht op de aanschafprijs.

Voorafgaande aan het ontwerp zal onze interieurontwerper tijdens een intakegesprek samen met u de werkwijze doornemen. Tijdens dat gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en wat u van ons verwacht. Aan de hand van voorbeelden en referenties leggen we duidelijk uit welke mogelijkheden we kunnen bieden. Als bij u de “klik” er is en u opdracht geeft, zal er gestart worden met het ontwerp van uw nieuwe badkamer of wellnessruimte. De kosten die zijn verbonden aan dit ontwerp krijgt u geheel terug bij aanschaf van de complete badkamer via Van Galen keuken & bad. De ontwerpkosten kunnen variëren al naar gelang de wensen en uitgebreidheid van het plan. Dit wordt altijd van te voren besproken.

staphorst26 badkamer

Wij kunnen de badkamer of wellnessruimte “Turn-key” voor u opleveren, samen met vakbekwame partnerbedrijven. Het voordeel: u heeft alle werkzaamheden en leveranciers onder één dak met één aanspreekpunt. De interieurontwerper zal bij een “Turn-key” project tevens betrokken blijven bij de uitvoering zonder dat daar extra kosten voor u aan verbonden zijn. Zo profiteert u maximaal van onze expertise op het gebied van materiaalgebruik en kwaliteitscontrole.

badkamer-wellness-ontwerp_0009_1souterain

Enthousiast geworden?

Ja, ik wil graag een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een kennismakingsgesprek voor het ontwerp van onze nieuwe badkamer/ wellnessruimte. Neem contact met ons op via het contact formulier.

Het staat u vrij de badkamerstudio in onze keukenshowroom te bezoeken tijdens openingstijden. Voor advies kunt u een een afspraak maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 17 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Badkamer Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten