Inspiratie

Badkamers

Van Galen
"We Achieve"

Exclusieve Badkamers

Unieke stijl & altijd op maat

Op zoek naar een badkamer die tot in de kleinste details klopt? In onze Ontwerpstudio ontwerpen we samen met u de badkamer van uw dromen. Badkamers en welnessruimtes die anders zijn dan de standaard. Tegels, natuursteen, sanitair… vanuit elk aspect creëren we de badkamer die precies voldoet aan uw wensen en eisen. Uiteraard geheel op maat. Daarom hebben we geen showroom waarin u keuzes maakt, maar inspireren we met een digitaal portfolio aan mogelijkheden. Maatwerk tot in detail noemen we dat.

Intakegesprek

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen én nemen we de werkwijze voor het badkamerontwerp en inspiratie met u door.
Stap 1

Ontwerp badkamer

Vervolgens ontwerpen we de badkamer van uw dromen. Indeling, materialen, tegels, sanitair, verlichting: alles komt samen in een prachtige 3D-impressie.
Stap 2

Levering

Ontwerp naar wens? Dan bestellen we alle benodigde materialen onderdelen en leveren we alles conform de afgesproken levertijd bij u af.
Stap 3

werkwijze

Onze way of work

Bij Van Galen Keuken & Bad ontwerpen we unieke badkamers – geheel op maat. Op basis van uw wensen en eisen ontwerpt onze ervaren interior designer een badkamer die u doet verrassen.

Zo garanderen wij exclusiviteit in het ontwerp, net zoals u van ons gewend bent van onze keukenontwerpen. We nemen u mee in de 3 stappen waarin we werken aan uw droombadkamer.

#1 Intake

Kunt u uw nieuwe badkamer al voor u zien? We bespreken ál uw wensen tijdens de intake. Van indeling tot materiaalkeuzes. Van functionaliteit tot afwerking.

Ook praktische zaken – zoals het budget en de planning – nemen we door tijdens dit gesprek. Is er een klik? Dan starten we met het ontwerp van uw nieuwe badkamer of wellnessruimte.

staphorst31 badkamer

#2 Badkamerontwerp

Op basis van de uitgangspunten creëren we een badkamer of wellnessruimte die u verrast. Het ontwerp wordt bij u thuis of in onze Ontwerpstudio gepresenteerd aan de hand van realistische 3D-impressies. We zien het ontwerpen van uw badkamer als een reis langs alle stijlen, sferen en mogelijkheden. We komen tot een eindresultaat waar we samen volledig achter staan.

Laat u de complete badkamer vervolgens door ons leveren? Dan vervallen de ontwerpkosten en leveren we samen met onze leveranciers de complete badkamer bij u op, klaar voor installatie.

staphorst26 badkamer

#3 Levering

U kiest zelf de uitvoerende partij voor de installatie van uw badkamer. Uw interior designer blijft echter vanaf het begin tot en met de oplevering betrokken, zodat u zeker weet dat uw badkamer naar wens wordt geleverd. Zo profiteert u maximaal van onze expertise op het gebied van materialen en kwaliteit.

onze projecten

Badkamers op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen