Van Galen Keuken & Bad
Home Houten keukens op maat

Houten keukens op maat

Houten keukens zijn tijdloos en geven een warme en gezellige uitstraling. Ervaar de schoonheid van puur hout. Van Galen Keuken & Bad heeft een veelzijdig assortiment keukens. Ambachtelijk gemaakte keukens op maat waar je je hele leven plezier aan beleeft.

Een keuken is een duurzame investering, dit ervaart u in onze showroom in Zwolle. De doorleefde en nostalgische keukens worden op maat gemaakt van natuurlijk houtmateriaal. Houten keukens bieden enkele voordelen boven andere keukens. Hout is een eenvoudig te bewerken materiaal. Dat is handig in geval het keukenblad of keukenkastje beschadigd is. Hout valt goed te repareren. Houten keukens zijn als natuurlijk product sterk en flexibel.

Houten keukens brengen sfeer in uw kookvertrek. Van Galen Keuken & Bad levert keukens van verschillende houtsoorten en verschillende kleuren. Van eiken keukens tot massief houten keukens. Uniek in hun soort en altijd op maat gemaakt.

Bent u op zoek naar een mooie collectie duurzame keukens? In de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle vindt u altijd een keuken naar uw smaak en behoefte.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad