Inspiratie

Houten Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Houten Keukens op maat

Houten keukens zijn tijdloos en geven een warme en gezellige uitstraling. Ervaar de schoonheid van puur hout. Van Galen Keuken & Bad heeft een veelzijdig assortiment keukens. Ambachtelijk gemaakte keukens op maat waar je je hele leven plezier aan beleeft.

Duurzaam en natuurlijk

Een keuken is een duurzame investering, dit ervaart u in onze showroom in Zwolle. De doorleefde en nostalgische keukens worden op maat gemaakt van natuurlijk houtmateriaal. Houten keukens bieden enkele voordelen boven andere keukens. Hout is een eenvoudig te bewerken materiaal. Dat is handig in geval het keukenblad of keukenkastje beschadigd is. Hout valt goed te repareren. Houten keukens zijn als natuurlijk product sterk en flexibel.

Van eiken tot massief

Houten keukens brengen sfeer in uw kookvertrek. Van Galen Keuken & Bad levert keukens van verschillende houtsoorten en verschillende kleuren. Van eiken keukens tot massief houten keukens. Uniek in hun soort en altijd op maat gemaakt.

Bent u op zoek naar een mooie collectie duurzame keukens? In de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle vindt u altijd een keuken naar uw smaak en behoefte.

Houten keukens zorgen voor warmte en een gezellige sfeer in huis. In onze showroom hebben we verschillende massief houten keukens. Hout wordt toegepast in verschillende stijlen. Zo zien we hout terug in de moderne keuken, maar ook in landelijke keukens of industriële keukens. Hout kan volledig op maat gemaakt worden en is eenvoudig te bewerken. Steeds vaker wordt er daarom gebruik gemaakt van massief hout in de keuken.

Combineer hout met natuursteen

U kan uit verschillende houtsoorten kiezen om uw keuken af te werken. U kan kiezen voor licht steigerhout tot massief eikenhout. Daarbij kan u kiezen voor ruwhout of juist glad afgewerkt hout. Bij eikenhout krijgt u echt geleefd hout met knoesten en een open uitstraling. Dit houtsoort is prachtig te combineren met natuursteen. Beide materialen komen uit de natuur en dit geven uw keuken een duurzame uitstraling. U kan kiezen voor zwart composiet of zwart marmer? Dit is een prachtige combinatie met houten keukens. Bij Van Galen Keuken & Bad gaan we niet voor de houtlook. We werken vooral met exclusieve materialen en echt hout voor een unieke uitstraling in uw keuken.

Houten keukens zijn duurzaam in uw woning

Een houten keuken is een duurzame investering waar u echt jaren van kan genieten. Als hout beschadigd kan u het eenvoudig zelf herstellen. Bijvoorbeeld door het kastje iets terug te schuren en in de lak te zetten. Als u de houtlook zat bent kan u zelfs overwegen de keuken een kleurtje te geven. Zo kan u eindeloos variëren terwijl de basis van uw keuken blijft staan. Daarbij is hout eenvoudig te bewerken tot uw droom keuken. We kunnen het hout strak afwerken of juist robuust produceren voor uw industriële keuken.

Handgemaakte keukens voor uw woning

Elke houten keuken wordt volledig met de hand gemaakt bij Van Galen Keuken & Bad. We houden hierbij rekening met uw wensen. Zo fabriceren we de keukenkastjes op basis van uw wensen. We kunnen de keukenkastjes netjes terug schuren tot een strak design. Of sierranden in de keukenkastjes maken voor een klassieke of landelijke keuken. Doordat elk keukenkastje met de hand gemaakt wordt is de keuken uniek in z’n soort. Met hout zijn er verschillende manieren van afwerken mogelijk.

Welke trends zien we bij houten keukens?

  • De combinatie met hout en beton voor een robuuste uitstraling
  • Marmer met hout voor een landelijke moderne keuken
  • Grote RVS handgrepen in de houten keuken
  • Een groot RVS fornuis als eyecatcher in de houten keuken
  • Keukens gebeitst in een neutrale kleur zoals zwart. Dit past perfect bij de industriële keuken.

Maak een afspraak in onze showroom in Zwolle

Bent u benieuwd wat er mogelijk is met houten keukens? Kom vooral op afspraak langs in onze showroom in Zwolle. We laten u zien op welke manieren het mogelijk is om het hout te bewerken tot uw droom keuken. Maar we laten u ook de combinaties met RVS, beton of marmer zien. Nadat u inspiratie opgedaan heeft gaan onze experts vrijblijvend aan de slag om uw keuken te ontwerpen. U krijgt dankzij de experts direct een beeld van uw droom keuken. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak direct een afspraak op onze website en neem de maten van uw huidige keuken mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 17 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen