Van Galen Keuken & Bad
Home Maatwerk keukens in alle stijlen

Maatwerk keukens in alle stijlen

Voor maatwerk keukens kunt u bij Van Galen Keuken & Bad terecht. Ons aanbod in keukens is zeer divers en zal u zeker aanspreken. Toch kan het zijn dat er nog aanpassingen naar uw wens nodig zijn, bijvoorbeeld wanneer u twijfelt over de keuze voor materialen of kleuren. Onze adviseurs staan daarom voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren namelijk maatwerk keukens en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Bij Van Galen vindt u altijd een keuken die past bij uw stijl en ruimte. Door combinaties in materialen te maken, kunt u uw eigen maatwerk droomkeuken realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk keukens? Of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zwolle om de mogelijkheden voor maatwerk keukens uitgebreid te zien en te bespreken met onze adviseurs.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad