Van Galen Keuken & Bad
Home Maatwerk keukens in alle stijlen

Maatwerk keukens in alle stijlen

Voor maatwerk keukens kunt u bij Van Galen Keuken & Bad terecht. Ons aanbod in keukens is zeer divers en zal u zeker aanspreken. Toch kan het zijn dat er nog aanpassingen naar uw wens nodig zijn, bijvoorbeeld wanneer u twijfelt over de keuze voor materialen of kleuren. Onze adviseurs staan daarom voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren namelijk maatwerk keukens en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Bij Van Galen vindt u altijd een keuken die past bij uw stijl en ruimte. Door combinaties in materialen te maken, kunt u uw eigen maatwerk droomkeuken realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk keukens? Of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zwolle om de mogelijkheden voor maatwerk keukens uitgebreid te zien en te bespreken met onze adviseurs.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad