Inspiratie

Industriële Keuken

Van Galen
"We Achieve"

Industriële keukens worden ontworpen met stoere en robuuste materialen

Oneffenheden en ruwe randjes zorgen voor een uniek sfeertje. Bij Van Galen Keuken & Bad werken we met robuuste materialen om het industriële sfeertje in stand te houden. Denk bijvoorbeeld aan een keukenblad van massief beton of robuust hout. Grove en robuuste materialen worden gecombineerd tot een stoere keuken in uw woning. Elke keuken wordt tot in detail uitgewerkt, zodat deze voldoet aan al uw wensen.

Combineer stoere materialen in uw keuken

In onze showroom kan u eindeloos combineren met stoere en robuuste materialen. Hierbij kan u denken aan chroom, RVS in combinatie met natuursteen, marmer of beton. Een betonnen werkblad in combinatie met eikenhout zorgt bijvoorbeeld voor een stoere keuken in uw woonkamer. Onze keuken specialisten denken graag met u mee om van uw nieuwe keuken een geheel te maken. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is binnen deze stijl.

Industriële keuken met vrijstaande apparatuur

Bij een industriële keuken hoeft u niet alle apparatuur weg te werken. Een afzuigkap van RVS of een vrijstaande koelkast mag gezien worden. U kan een koelkast neerzetten van RVS. Of wat dacht u van een side by side koelkast? Voor keukenapparatuur bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. We helpen u graag aan industriële keukenapparatuur. Hierbij werken we enkel met exclusieve merken. Zo kan u een zwarte retro koelkast neerzetten AEG of Bosch. U kan bij ons ook terecht voor A-merken zoals Miele en Siemens met RVS of metalen front. Uw apparatuur mag weer gezien worden in de industriële keuken.

Wat zijn op dit moment de trends in de industriële keuken?

  • Robuuste materialen zoals beton of eikenhout
  • RVS of zwart metalen handgrepen
  • Afwerking met RVS of Chroom
  • RVS afzuigkap als uitblinker in de keuken
  • Oude materialen zoals metalen fabriekslampen en koperen kranen in de keuken
  • Oud hout hergebruiken in de keuken

Geef uw keuken een robuust karakter

Bij Van Galen Keuken & Bad bent u aan het juiste adres voor keukens met een robuust karakter. We maken gebruik van grove materialen zoals beton, metaal en hout. Vaak wordt dit gecombineerd met een accentkleur. Dit kan bijvoorbeeld zwart zijn of een grijstint. Uiteindelijk ontstaat er een keuken die prima thuis past in uw eigen loft. Uiteraard maken we alles geheel op maat. Hierbij luisteren we naar uw wensen en kijken we naar de afmetingen van uw keuken voor de mogelijkheden.

Maak een afspraak om uw keuken samen te stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een industriële keuken? Kom op afspraak langs in onze showroom in Zwolle. We laten u graag de rauwe kant in onze showroom zien. Op basis van uw keuzes gaan we een keuken op maat ontwerpen. Hierbij werken we op afspraak. Zo kunnen we alle tijd nemen om een stoere functionele keuken te ontwerpen. Maak direct een afspraak met onze keuken experts via onze website.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen