Inspiratie

Landelijke keukens

Van Galen
"We Achieve"

Landelijke keukens bij Van Galen Keuken & Bad

Landelijke keukens laten u direct thuis voelen in uw eigen woning. Bij Van Galen Keuken & Bad maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen bij het produceren van een landelijke keuken. Dit geeft uw nieuwe keuken een warm karakter. Zo proberen we met materiaalgebruik een gezellige sfeer neer te zetten. Dit is precies waar u naar op zoek bent bij een nieuwe landelijke keuken. We brengen nostalgie weer opnieuw tot leven in onze sfeervolle keukens.

Landelijke keukens in de showroom

Landelijke keukens en andere keukens op maat zijn er in de showroom bij Van Galen Keuken & Bad in vele verschillende stijlen: van landelijk modern tot klassiek en nostalgisch. De charme van het vroegere buitenleven vermengd met het hedendaagse comfort, luxe en gebruiksgemak. In de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle gaat er een wereld voor u open.

Hout en landelijk

Landelijke keukens zijn vaak van hout en hebben altijd een bekoorlijke afwerking. Dat ziet u terug in de chique keukengrepen en stijlvolle keukendeurtjes. Landelijke keukens zijn er bij Van Galen Keuken & Bad in alle soorten en maten.

En toen stonden we oog in oog met déze keuken. De eerste keer dat we bij Robert van Galen binnenstapten maakte hij voor ons een prachtige groene industriële keuken, waar we zo enthousiast over waren dat we ook de tweede keer bij Van Galen Keukens aanklopten. En ook nu zijn we weer razend enthousiast over onze zwart gebeitste keuken.

Manon de Vogel

Wij zijn erg prettig geholpen door Rik en Casper. Er werd goed meegedacht en er werd eerlijk gecommuniceerd. Geen agressieve verkoop praktijken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit, nette afwerking en snelle montage door de monteur. Tot op de dag van vandaag zijn we verliefd op onze van Galen keuken!

Annemieke Bremer

Van klassiek tot modern alles is mogelijk

Bij een landelijke keuken hoeft u niet per se voor een klassieke stijl te kiezen. We kunnen de keuken zowel klassiek als modern vormgeven. Bij de moderne landelijke keukens combineren we de stijlvolle keukendeurtjes met een massief aanrechtblad. Denk hierbij aan een aanrechtblad gemaakt van natuursteen. Maar u kan ook voor nostalgie kiezen, waarbij u een houten aanrechtblad in uw keuken krijgt. In onze showroom kan u een idee krijgen van de mogelijkheden. Elke keuken is maatwerk, waardoor echt alles mogelijk is. Laat uzelf inspireren in onze showroom en kijk wat u aantrekt in de landelijke keuken.

Luxe afwerking van uw nieuwe keuken

Bij Van Galen Keuken & Bad bent u aan het juiste adres voor een luxe afwerking van uw nieuwe keuken. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen en apparatuur. Zo komt u bij ons enkel A-merken tegen en prachtige materialen die de aandacht trekken. Uw keuken wordt een heerlijke plek om te leven en ziet er echt schitterend uit. In onze showroom ziet u direct wat er mogelijk is door te kiezen voor luxe materialen.

Wat zijn de trends bij landelijke keukens?

  • Massieve materialen zoals eikenhout verwerkt in de keuken
  • Natuurstenen aanrechtblad
  • Combineren met beton voor een moderne uitstraling
  • Groot fornuis om op te koken
  • Moderne apparatuur combineren met nostalgie zoals een RVS kookplaat
  • Landelijke keuken in een kookeiland opstelling

Voorzien van luxe apparatuur

In uw nieuwe landelijke keuken is gebruiksgemak uiteraard belangrijk. Uw keuken mag er natuurlijk schitterend uitzien, maar u wilt er wel gebruik van maken. Wij zorgen ervoor dat uw betoverd wordt door uw kookvertrek. Maar dat u tegelijkertijd ook van gemak voorzien bent. Alle apparatuur die u nodig heeft voor dagelijks gebruik zijn in de keuken weggewerkt. U kan zo genieten van een nostalgische uitstraling, maar wel met de hedendaagse luxe van een moderne keuken. U heeft zo alles bij de hand om te gaan koken in uw nieuwe keuken.

Laat u adviseren door onze keuken experts

Bij Van Galen Koken & Bad nemen we graag de tijd om u te adviseren over uw nieuwe keuken. We tekenen op basis van de door u meegenomen maten uw keuken volledig uit. Tijdens onze afspraak denken we graag na over uw wensen. We kijken hoe we uw wensen in een nieuwe keuken kunnen gieten. We nemen hierbij graag alle tijd voor het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken. We werken daarom graag op afspraak, zodat we echt de tijd kunnen nemen om uw nieuwe keuken te ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij onze adviseurs.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen