Van Galen Keuken & Bad
Home Landelijke keukens in allerlei stijlen

Landelijke keukens in allerlei stijlen

Een landelijke keuken geeft uw interieur een klassieke en warme uitstraling. Een keuze voor één van de keukens op maat van Van Galen Keuken & Bad staat garant voor een ultieme sfeerkeuken waarmee u een ambiance van warmte en comfort creëert. Landelijke keukens nemen een markante plaats in uw interieur in. Bezoek onze showroom in Zwolle en laat u betoveren door de fraaiste kookvertrekken.

Landelijke keukens bij Van Galen Keuken & Bad

Landelijke keukens en andere keukens op maat zijn er in de showroom bij Van Galen Keuken & Bad in vele verschillende stijlen: van landelijk modern tot klassiek en nostalgisch. De charme van het vroegere buitenleven vermengd met het hedendaagse comfort, luxe en gebruiksgemak. In de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle gaat er een wereld voor u open.

Landelijke keukens zijn vaak van hout en hebben altijd een bekoorlijke afwerking. Dat ziet u terug in de chique keukengrepen en stijlvolle keukendeurtjes. Landelijke keukens zijn er bij Van Galen Keuken & Bad in alle soorten en maten.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad