Inspiratie

Moderne Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Moderne keukens in alle stijlen

Een moderne keuken blinkt uit door de eigentijdse uitstraling en optimaal gebruiksgemak. Het is een echte eyecatcher. Van Galen Keuken & Bad biedt een veelzijdig assortiment moderne keukens die op maat gemaakt worden. Zo hebt u altijd een keuken die zowel qua stijl als grootte bij uw interieur past.

Moderne keuken naar uw smaak

Moderne keukens onderscheiden zich door hun strakke vormgeving en afwerking. Met de gelijkmatige en gladde contouren geven deze keukens een schone uitstraling. De ruim ogende keuken schittert in al zijn pracht. Van Galen Keuken & Bad heeft vele soorten moderne keukens, van hoogglans keukens tot design keukens. Keukens in allerlei kleuren. Traditionele kleuren als wit en zwart, maar ook moderne, frisse kleuren. Al naar uw smaak.

Uw moderne keuken van hoogwaardige materialen

Moderne keukens worden gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. Waar in landelijke keukens vooral hout wordt gebruikt, zijn moderne keukens vaak gemaakt van roestvrijstaal, metaal, chroom, steen, kunststof of glas. Dit materiaal schenkt uw keuken een strakke en hedendaagse uitstraling. Wilt u de hoge kwaliteit van deze keukenmaterialen ervaren? Stap dan eens binnen in onze showroom in Zwolle. Door materialen te combineren geeft u uw keuken helemaal een persoonlijke kleur.

En toen stonden we oog in oog met déze keuken. De eerste keer dat we bij Robert van Galen binnenstapten maakte hij voor ons een prachtige groene industriële keuken, waar we zo enthousiast over waren dat we ook de tweede keer bij Van Galen Keukens aanklopten. En ook nu zijn we weer razend enthousiast over onze zwart gebeitste keuken.

Manon de Vogel

Wij zijn erg prettig geholpen door Rik en Casper. Er werd goed meegedacht en er werd eerlijk gecommuniceerd. Geen agressieve verkoop praktijken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit, nette afwerking en snelle montage door de monteur. Tot op de dag van vandaag zijn we verliefd op onze van Galen keuken!

Annemieke Bremer

Moderne keukens zijn een eyecatcher in uw woning.

De keukens staan bekend om de robuuste strakke materialen en frisse kleuren. In de moderne keuken wordt bijvoorbeeld regelmatig voor hoogglans gekozen. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Vooral als u kiest voor een greep loos design. U kan dit combineren met een massief houten aanrechtblad of natuursteen. Uiteraard kan u helemaal zelf besluiten welke richting u op gaat met uw nieuwe keuken. Wij helpen u graag bij de vormgeving ervan en zorgen voor een moderne uitstraling.

Apparatuur weggewerkt in uw moderne keuken

In de moderne eigentijdse keuken wordt de meeste apparatuur netjes weggewerkt. De koelkast wordt bijvoorbeeld in een kast gebouwd net als de vaatwasser. Als u apparatuur ziet zorgen we voor prachtige A-merken. We zorgen ervoor dat het lijnenspel nauw aansluit op de rest van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een strak vormgegeven oven, inbouwkoffiezetapparaat of wijnkoelkast. De apparatuur wordt geleverd door A-merken zoals Siemens, Miele en AEG. Wij zorgen met onze apparatuur voor exclusieve keukens.

Pas uw keuken aan op basis van uw interieur

Bij Van Galen Keuken & Bad zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige design keukens. Hierbij zorgen we voor een schone uitstraling die schitteren als eyecatcher in uw woning. We zorgen ervoor dat uw keuken past bij uw interieur. In onze showroom kan u inspiratie op doen en een idee krijgen van de mogelijkheden. We kunnen uw moderne keuken afwerken met hoogwaardige materialen. Denk aan roestvrijstaal, metaal, natuursteen of zelfs glas. In onze showroom kan u de materialen die we gebruiken in het echt ervaren. U kan zelf de materialen aanraken en ervaren hoe een moderne keuken eruit komt te zien.

Wat zijn de trends in de moderne keuken?

  • Strakke inductiekookplaat als voorbereiding op koken zonder gas
  • Design afzuigkap die weggewerkt is in uw aanrechtblad. Denk aan de Miele of Bora systemen.
  • Slimme keukenapparatuur die u kan bedienen met uw smartphone.
  • Marmer als keukenblad dit kan zowel in donker, zwart als wit uitgevoerd worden.
  • Brede keukenlades met greep loos design
  • Wit als basiskleur gecombineerd met marmer, zwart natuursteen of een eikenhout aanrechtblad.

De mogelijkheden voor uw nieuwe keuken zijn eindeloos

Bij Van Galen Keuken & Bad werken we graag met de beste materialen en apparatuur voor uw nieuwe keuken. U heeft hierdoor nog jarenlang plezier van uw nieuwe keuken. We bereiden u keuken dan ook voor op de toekomst. Zo hebben we verschillende oplossing om te gaan koken zonder gas. We kunnen uw keuken ook uitrusten met slimme keukenapparatuur die u kan bedienen met uw smartphone. Bereid bijvoorbeeld gerechten in een slimme oven met uw smartphone. Of stel elke dag uw koffiezetapparaat in, zodat u bij het wakker worden een vers kopje koffie heeft klaarstaan. Niets is te gek en we werken hiervoor samen met verschillende A-merken voor uw nieuwe keuken.

Laat uw droom keuken op afspraak ontwerpen

Bij Van Galen Keuken & Bad nemen we graag de tijd om uw droom keuken te ontwerpen. Onze keuken experts werken daarom graag op afspraak. Zo kunnen we alle tijd nemen om uw wensen door te spreken en u te inspireren. Zo gaan we samen aan de slag om uw droom keuken te realiseren. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om te komen kijken in onze showroom en uw plannen door te spreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen