Van Galen Keuken & Bad
Home Moderne keukens in alle soorten

Moderne keukens in alle soorten

Een moderne keuken blinkt uit door de eigentijdse uitstraling en optimaal gebruiksgemak. Het is een echte eyecatcher. Van Galen Keuken & Bad biedt een veelzijdig assortiment moderne keukens die op maat gemaakt worden. Zo hebt u altijd een keuken die zowel qua stijl als grootte bij uw interieur past.

Moderne keuken naar uw smaak

Moderne keukens onderscheiden zich door hun strakke vormgeving en afwerking. Met de gelijkmatige en gladde contouren geven deze keukens een schone uitstraling. De ruim ogende keuken schittert in al zijn pracht. Van Galen Keuken & Bad heeft vele soorten moderne keukens, van hoogglans keukens tot design keukens. Keukens in allerlei kleuren. Traditionele kleuren als wit en zwart, maar ook moderne, frisse kleuren. Al naar uw smaak.

Uw moderne keuken van hoogwaardige materialen

Moderne keukens worden gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. Waar in landelijke keukens vooral hout wordt gebruikt, zijn moderne keukens vaak gemaakt van roestvrijstaal, metaal, chroom, steen, kunststof of glas. Dit materiaal schenkt uw keuken een strakke en hedendaagse uitstraling. Wilt u de hoge kwaliteit van deze keukenmaterialen ervaren? Stap dan eens binnen in onze showroom in Zwolle. Door materialen te combineren geeft u uw keuken helemaal een persoonlijke kleur.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad