Inspiratie

Design Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Design keukens bij Van Galen

Bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle vindt u mooie design keukens met een strakke vormgeving en afwerking. Onze design keukens zijn verkrijgbaar in traditionele, maar ook in moderne kleuren. Zo kiest u altijd de keuken die het beste bij uw interieur past en naadloos aansluit op uw wensen.

Strak en modern design

Onze design keukens worden uiteraard gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrijstaal, metaal, steen, chroom of glas. Dankzij het juiste gebruik van materialen en kleuren bieden wij design keukens met een strakke en exclusieve uitstraling. Onze design keukens kunnen voor u op maat gemaakt worden. Bij Van Galen zult u dus altijd slagen!

En toen stonden we oog in oog met déze keuken. De eerste keer dat we bij Robert van Galen binnenstapten maakte hij voor ons een prachtige groene industriële keuken, waar we zo enthousiast over waren dat we ook de tweede keer bij Van Galen Keukens aanklopten. En ook nu zijn we weer razend enthousiast over onze zwart gebeitste keuken.

Manon de Vogel

Wij zijn erg prettig geholpen door Rik en Casper. Er werd goed meegedacht en er werd eerlijk gecommuniceerd. Geen agressieve verkoop praktijken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit, nette afwerking en snelle montage door de monteur. Tot op de dag van vandaag zijn we verliefd op onze van Galen keuken!

Annemieke Bremer

Design keukens staan bekend om de strakke lijnen en exclusieve uitstraling.

Uiteraard worden de design keukens op maat gemaakt bij Van Galen Keuken & Bad. Zo zorgen wij voor een uniek ontwerp dat aansluit bij uw stijl en interieur. Als u een moderne inrichting heeft wilt u natuurlijk graag dat uw keuken hierop aansluit. We maken uw keuken exclusief op maat van uw woning. Luxe en kwaliteit staat altijd voorop bij een design keuken. Uiteraard maken we hiervoor gebruik van de bekende merken en hoogwaardige materialen.

Voorzien van modern keukenapparatuur

Uiteraard zijn onze design keukens direct voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur. U komt bij ons enkel A-merken tegen die we in uw design keuken wegewerken. Denk bijvoorbeeld aan Miele, AEG, Siemens of Bora. We combineren de keuken met strakke lijnen en zorgen ervoor dat de apparatuur qua design hierop aansluit. Daarbij zorgen we voor de nieuwste snufjes in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan smart apparatuur die u kan bedienen met uw smartphone. Maar ook keukenapparatuur volledig geïntegreerd in het ontwerp van uw keuken. Neem bijvoorbeeld een Bora afzuigsysteem die we integreren in uw aanrechtblad. U hoeft zo geen afzuigkap meer op te hangen in uw nieuwe keuken. Bij het ontwerp is echt niets te gek en kunnen we alles volledig op maat maken.

Minimalistisch design in uw design keuken

Een trend bij de design keuken is een strak en minimalistisch design. Uiteraard kunnen we dit voor u realiseren. Hierbij kunnen we lichte kleuren toepassen zoals wit en beige. Maar in de minimalistische keuken wordt soms ook gewaagd gekozen voor zwart als basiskleur. De strakke kleuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel en zijn rustgevend. Uw keuken zorgt met een strakke kleur voor rust in uw woning. Uiteraard wordt de keuken voorzien van voldoende kastruimte zodat uw kookgerei netjes opgeborgen kan worden. Zo blijft uw design keuken minimalistisch.

Welke trends zien we bij de design keuken?

  • Strak en minimalistisch design
  • Basiskleuren zoals zwart of wit
  • RVS inbouwapparatuur met strakke lijnen
  • Accenten met chroom, rvs of aluminium
  • Hoogglans kasten met een greep loos design
  • Voldoende kastruimte om uw spullen in op te bergen
  • De meeste keukenapparatuur wordt weggewerkt in kasten
  • Ontwerp op basis van Less is More.

Exclusief op maat gemaakt

Bij Van Galen Keuken & Bad wordt elke keuken op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we op basis van uw wensen aan de slag om een minimalistisch design te maken. In onze showroom kan u de exclusieve materialen bekijken. Samen ontwerpen we uw eigen droom keuken op basis van uw keuzes. Hierbij heeft u de keuze uit enkel hoogwaardige materialen zoals RVS, metaal, chroom of glas. Dankzij een combinatie van deze materialen krijgt u een schitterende keuken in uw woning.

Maak een afspraak in onze showroom

Bij de realisatie van uw droom keuken nemen we graag de tijd om naar uw wensen te luisteren. Daarbij wilt u graag zelf inspiratie op doen in onze showroom. Onze keuken experts werken graag op afspraak om u zo goed mogelijk te begeleiden. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via onze website. We helpen u graag bij de realisatie van uw droom keuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen