Van Galen Keuken & Bad
Home Design keukens van hoogwaardige materialen

Design keukens van hoogwaardige materialen

Bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle vindt u mooie design keukens met een strakke vormgeving en afwerking. Onze design keukens zijn verkrijgbaar in traditionele, maar ook in moderne kleuren. Zo kiest u altijd de keuken die het beste bij uw interieur past en naadloos aansluit op uw wensen.

Onze design keukens worden uiteraard gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrijstaal, metaal, steen, chroom of glas. Dankzij het juiste gebruik van materialen en kleuren bieden wij design keukens met een strakke en exclusieve uitstraling. Onze design keukens kunnen voor u op maat gemaakt worden. Bij Van Galen zult u dus altijd slagen!

Bij ons vindt u exclusieve, op maat gemaakte keukens in alle formaten. Samen met u komen wij graag tot de meeste ideale keuken.Zoekt u een design keuken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt dan de mooie design keukens bekijken in onze showroom in Zwolle!

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad