Project Inspiratie

Stijvolle en strakke keuken

Van Galen
"We Achieve"

Over het project

Deze keuken hebben we voorzien van een nieuwe, moderne look. Het werkblad van hoogwaardig kwartsiet, de donkere fronten en de beste apparatuur van Miele, Liebherr en Quooker maken deze keuken zowel stijlvol als praktisch. De styling met bloemen en accessoires is verzorgd door Robert Exoo Bloemen en maakt het geheel af. Daarnaast hebben we ook de buitenkeuken vernieuwd. Deze is uitgerust met een antiek bronzen natuurstenen blad, een spoelbak van Franke en een kookplaat met afzuiging van Novy. In de zijkanten zit een ophangrek verwerkt. Zo kan er in elk seizoen binnen én buiten heerlijk worden gekookt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak.

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Nederlanders houden nou eenmaal van een kopje koffie en gezelligheid. Die gezelligheid is volgens mij de basis van alles. In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Soms is de keuze voor een opstelling met losse kasten en een keukenunit tegen een wand beter dan een kookeiland. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en bereken wat de keuken globaal gaat kosten. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik kriebels in m’n buik.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten