Inspiratie

Keukens Nunspeet

Van Galen
"We Achieve"

Keukenzaken in de omgeving van Nunspeet

Voor uw ideale keuken en ook nog eens gewoon bij u in de buurt hoeft u niet verder te zoeken dan Van Galen Keukens. Wij zijn gespecialiseerd in totaalinrichting voor uw huis en zeker een goede adviseur voor wat uw keuken betreft. Bij ons staat uw keuken centraal. Een keuken is tegenwoordig één van de belangrijkste ruimtes in het huis en dus wilt u een keuken waarin u zich thuis voelt. Waarin u alles op de manier kunt doen die u wilt. Van Galen Keukens luistert naar uw wensen en onze adviseurs kunnen u adviseren over elk soort keuken. Of het nu landelijk, modern of iets ertussenin betreft.

Landelijke keukens Nunspeet

Landelijke keukens hebben een huiselijke uitstraling. Ze geven een warm gevoel. U wilt zich welkom voelen in uw landelijke keuken. Uitgevoerd in eikenhout. Of teak. Helemaal compleet gemaakt met een groot, authentiek ogend fornuis. Maar natuurlijk wel voorzien van alle innovaties op keukengebied. Met een driedubbele oven of met een kookeiland inclusief een kokend water kraan van Quooker. Het is allemaal mogelijk. Ook in een landelijke keuken. Bij Van Galen Keukens denken we graag met u mee.

Moderne keukens Nunspeet

Modern of juist niet. De keus kan soms lastig zijn. Vooral wanneer u landelijk gewend bent is de stap naar modern soms groot. Maar niet onmogelijk. Het grote aanbod aan voorbeeld keukens in onze showroom kan u misschien over de streep trekken om eens voor strak , maar juist ook heel stijlvol te gaan. De moderne keukens kunnen worden gemaakt van allerlei materialen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan strak, maar warm overkomend, kersenhout of juist MDF. De mogelijkheden zijn enorm. Net als de keuze in een afwerking die past bij uw stijl.

Maatwerk keukens Nunspeet

Bij Van Galen Keukens is het ook mogelijk om een maatwerk keuken voor u te bouwen. Onze ontwerpers staan overal voor open. Heeft u een afwijkende maat nodig? Of zoekt u een keukenstijl die u in het standaard werk niet kunt vinden? Of wilt u gewoon een echt unieke keuken in uw huis? Het maakt voor ons niet uit, wij zijn u graag van dienst. En we kunnen dat ook. De maatwerk keukens worden gemaakt door onze eigen mensen, in onze eigen werkplaats. En dat maakt dat een maatwerk keuken toch betaalbaar blijft. En dat bijna niets onmogelijk is. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en u zult versteld staan.

Geschilderde keukens Nunspeet

Het unieke van uw keuken blijkt natuurlijk vooraleerst uit de door u gekozen stijl. Maar dat is niet het enige. De kleur is zeker niet minder bepalend voor de uitstraling. Een hand geschilderde keuken biedt u de keus uit alle kleurvariaties die u maar wilt. Vrijwel elke kleur is mogelijk. Al het schilderwerk met de hand uitgevoerd, wat een heel verzorgd en bijzonder fraai effect aan de afwerking van uw geschilderde keuken geeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen