Van Galen Keuken & Bad
Home Keuken Kampen

Keuken Kampen

Bent u op zoek naar een keuken in Kampen? Dan bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. Bezoek voor een keuken op maat onze fraaie showroom in Zwolle en laat u verrassen door het kwaliteitsaanbod aan landelijke, klassieke, moderne, houten en landelijk moderne keukens. Van Galen Keuken & Bad levert tijdloze en eigentijdse keukens in Kampen, waar u veel plezier aan zal beleven.

Een keuken uit Kampen kopen bij een vakbedrijf

U wilt een keuken uit Kampen van een vertrouwd vakbedrijf. Bij Van Galen Keuken & Bad heeft u een ruime keuze aan eersteklas keukens. Van nostalgisch en klassiek tot modern en trendy. En alles wat daartussen zit. U vindt altijd een keuken op maat. Onze keukens uit Kampen onderscheiden zich door het gebruik van duurzame materialen, de stijlvolle aanblik en het gebruikscomfort.

Kiezen voor keukens in Kampen is kiezen voor een keuken op maat

Een keuken op maat van Van Galen Keuken & Bad is het sfeervolle en culinaire middelpunt van uw interieur. Keukens uit Kampen vindt u bijna om de hoek, in onze showroom in Zwolle. Het is een bezoek meer dan waard. Ervaar zelf wat betaalbare klasse inhoudt en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. U komt gegarandeerd met een mooie Van Galen keuken in Kampen terug. Woont u in de regio en wilt u een keuken uit Kampen? En dan bovendien een keuken op maat. Van Galen Keuken & Bad maakt uw droom waar met een prachtige collectie keukens uit Kampen.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad