Inspiratie

Keuken met gebinten

Van Galen
"We Achieve"

Houten gebinten in uw keuken

Droomt u van een keuken met gebinten waar modern samenkomt met de industriële uitstraling van een gebint? Bij Van Galen Keuken & Bad kennen we geen beperkingen. Onze creativiteit stelt ons in staat om unieke keukens op maat te maken. Keukens die écht ‘one of a kind zijn’. Dus ook als u een keuken rondom uw gebinten wilt laten maken.

Landelijk & moderne uitstraling door gebinten

Wij vinden namelijk dat u een keuken moet kunnen laten maken die past bij de uitstraling van uw woning. Veel mensen kiezen ervoor om de gebinten te verwijderen of hier omheen te bouwen. Bij Van Galen Keuken & Bad kiezen wij niet voor de makkelijkste weg. Indien u bijvoorbeeld de gebinten wilt laten betrekken bij de keuken, kunnen wij dit voor u regelen.

Keukens met gebinten passen natuurlijk perfect in een woonboerderij of landelijke keuken. We kunnen de houten gebinten als een soort eyecatcher in het ontwerp van uw nieuwe keuken meenemen. Hierbij krijgen de gebinten een belangrijke rol in uw nieuwe keuken. Vroeger werden de gebinten juist weggewerkt. Tegenwoordig past her perfect in de moderne landelijke keukens. De gebinten van hout mogen juist weer gezien worden en zorgen voor een unieke sfeer in de keuken.

Gebinten in de keuken aanbrengen

Als u in een volledig gerestaureerde woonboerderij woont zijn de gebinten waarschijnlijk weggewerkt. Bij het realiseren van een nieuwe keuken kan u ervoor kiezen om gebinten aan te brengen of juist de oude gebinten terug te brengen. Dit zorgt voor een unieke sfeer. Als u nieuwe gebinten aanbrengt kan u kiezen voor robuust geleefd eikenhout. Dit zorgt voor een unieke sfeer in uw woning. We helpen u graag om mooie oude gebinten in de woning aan te brengen. Dit kan zelfs als u niet in een woonboerderij woont en u dit detail wilt aanbrengen in uw keuken.

Landelijke keuken ontworpen rond bestaande gebinten

Als u in een woonboerderij woont kunnen we de landelijke keuken rond de oude gebinten heen bouwen. We zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken bij de schitterende oude gebinten van uw woonboerderij past. Doordat we de keuken volledig op maat maken kunnen we met de gebinten rekening houden. We laten de keuken langs de gebinten lopen, zodat de keuken één wordt met de gebinten. Zo zorgen we er op een natuurlijke manier voor dat de gebinten een eyecatcher in de keuken wordt.

Tips voor keukens met gebinten

  • Zorg ervoor dat de gebinten mooi aansluiten op het aanrechtblad van de keuken.
  • Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals robuust eikenhout om te combineren met de gebinten
  • Gebruik lichte kleuren, zodat de gebinten extra opvallen.
  • Combineer de keuken met een aanrechtblad van natuursteen of marmer.
  • Kies voor de landelijke woonkeuken of juist een industriële keuken, waarbij u een soort loft creëert rond de gebinten.

Maak foto’s van de situatie en maak een afspraak in de showroom

Uiteraard komen we bij u thuis langs om de keuken met gebinten op te meten. Zo weten we zeker dat de keuken op maat van de gebinten gemaakt wordt. Voordat het zover is kunnen we vrijblijvend een presentatie van uw nieuwe keuken maken. Bij uw vrijblijvende afspraak kan u foto’s en maten van de bestaande keuken en gebinten meenemen. Op basis hiervan kunnen we alvast een vrijblijvend ontwerp maken. Omdat we graag de tijd nemen voor een advies op maat werken we graag op afspraak. Wilt u een nieuwe keuken rond uw gebinten ontwerpen? Maak direct een afspraak via onze website. We helpen u graag persoonlijk aan een nieuwe droom keuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen