Van Galen Keuken & Bad
Home Keuken met gebinten

Keuken met gebinten

Droomt u van een keuken met gebinten waar modern samenkomt met de industriële uitstraling van een gebint? Bij Van Galen Keuken & Bad kennen we geen beperkingen. Onze creativiteit stelt ons in staat om unieke keukens op maat te maken. Keukens die écht ‘one of a kind zijn’. Dus ook als u een keuken rondom uw gebinten wilt laten maken.

Wij vinden namelijk dat u een keuken moet kunnen laten maken die past bij de uitstraling van uw woning. Veel mensen kiezen ervoor om de gebinten te verwijderen of hier omheen te bouwen. Bij Van Galen Keuken & Bad kiezen wij niet voor de makkelijkste weg. Indien u bijvoorbeeld de gebinten wilt laten betrekken bij de keuken, kunnen wij dit voor u regelen.

Keukens met traditionele gebinten worden steeds zeldzamer

Het aantal woningen dat met traditionele gebinten ontworpen is, en waar de gebinten ook echt zichtbaar zijn, nemen in een sterk tempo af. Omdat nieuwe woningen zelden houten onderdelen bevatten, komen we het gebint zelden tegen. Als we gebinten tegenkomen, is het hoogstens op zolder.

Indien u wel uw keuken met gebinten zou willen laten realiseren bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beschikking over de kennis en specialisten om de keuken van uw dromen te creëren. Omdat we maatwerk aanbieden kunnen we ieder onderdeel zo ontwerpen dat we uw gebinten maximaal bij de keuken betrekken. Hierdoor kunnen we een keuken met gebinten maken waar de gebinten niet in de weg zitten maar juist de authentieke uitstraling van de keuken versterken.

Kwaliteit waar u op kunt rekenen

Bij Van Galen Keuken & Bad zien wij de keuken als een sieraad waar de familie samenkomt. Wij vinden dan ook dat een keuken uitstraling moet hebben en niet bang moet zijn zichzelf te onderscheiden van de standaard. En bij een keuken met gebinten is dat uitstekend mogelijk.

De pracht van gebinten binnen de keuken mag voor zich spreken. Vanuit onze liefde voor keukens moedigen we onze klanten dan ook aan om de gebinten zoveel mogelijk met de keuken te betrekken. Hierdoor kan er een geheel worden gecreëerd dat naadloos aansluit op de rest van de woning.

Bent u benieuwd wat Van Galen Keuken & Bad voor u kunt betekenen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Bel 038 – 45 785 24 of stuur een bericht!

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad