Strakke keuken op maat?

Bent u op zoek naar een nieuwe, strakke keuken? Bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle prachtige keukens in diverse stijlen. Bekijk op onze website onze brede aanbod moderne, landelijke, klassieke en greeploze keukens. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom, zodat u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken. Onze strakke keukens zijn erg exclusief omdat materialen en kleuren op diverse manieren gecombineerd kunnen worden. Wij maken namelijk ook keukens op maat. U vindt bij ons keukens van hoogwaardig materiaal, zoals chroom, RVS en hout. Uiteraard zijn de keukens voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur.

Strakke keukens met uitstraling

Bij Van Galen vindt u betaalbare keukens met een onbetaalbare uitstraling. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons centraal.

Strakke keuken laten ontwerpen?

Wij helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken en garanderen dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Ervaar zelf onze hoge kwaliteit keukens en kom eens langs in onze showroom in Zwolle.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen