Van Galen Keuken & Bad
Home Strakke keukens

Strakke keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe, strakke keuken? Bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle prachtige keukens in diverse stijlen. Bekijk op onze website onze brede aanbod moderne, landelijke, klassieke en greeploze keukens. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom, zodat u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken. Onze strakke keukens zijn erg exclusief omdat materialen en kleuren op diverse manieren gecombineerd kunnen worden. Wij maken namelijk ook keukens op maat. U vindt bij ons keukens van hoogwaardig materiaal, zoals chroom, RVS en hout. Uiteraard zijn de keukens voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur.

Strakke keukens met uitstraling

Bij Van Galen vindt u betaalbare keukens met een onbetaalbare uitstraling. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons centraal. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken en garanderen dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Ervaar zelf onze hoge kwaliteit keukens en kom eens langs in onze showroom in Zwolle.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad