Van Galen Keuken & Bad
Home Keuken Vaassen

Keuken Vaassen

Een keuken vormt het hart van uw wooninterieur. Maatwerk keukens brengen sfeer in huis, zijn een bron van gezelligheid en zorgen voor een stijlvol woondesign. Wilt u een mooie, functionele keuken in regio Vaassen kopen? Kom langs bij onze showroom in de buurt van Vaassen om een keuken te kopen. Onze keukens geven een representatief beeld van onze maatwerk keukens die harmonieus in uw interieur passen.

Voor een keuken in de buurt van Vaassen gaat u naar Van Galen Keuken & Bad

Van Galen Keuken & Bad heeft een prachtige showroom, waar u een veelzijdig assortiment maatwerk keukens aantreft. De keukens in Vaassen zijn er als landelijke, moderne, klassieke, houten en landelijk moderne keukens. U vindt altijd een keuken in Vaassen naar uw smaak. Een keuken kopen bij Van Galen in Vaassen betekent investeren in kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Een keuken kopen in onze showroom staat gelijk aan een pronkstuk tegen een lage prijs. Onze keukens in Vaassen zijn altijd maatwerk keukens en kunnen worden uitgerust met handige accessoires.

Keukens op maat zie je in onze showroom in de buurt van Vaassen (Zwolle)

U wilt een bijzondere en onderscheidende keuken kopen? Onze maatwerk keukens, te bewonderen in onze showroom in de buurt van Vaassen, hebben een unieke en onbetaalbare uitstraling. Een keuken uit onze showroom is tijdloos en eigentijds. Een keuken uit Vaassen kan variëren van nostalgisch tot modern, maar schenkt altijd een ambiance van warmte en comfort. Na een blik op onze keukens in onze showroom nabij Vaassen gaat er een wereld voor u open. Dan weet u zeker dat een keuken kopen het meest voordelig is met een keuze uit het eersteklas assortiment keukens. Bezoek onze showroom in de buurt van Vaassen voor onze topcollectie maatwerk keukens. Van een keuken kopen bij Van Galen Keuken & Bad in regio Vaassen krijgt u absoluut geen spijt. Integendeel, onze keukens in onze showroom vlakbij Vaassen zijn een eyecatcher in elk interieur.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad