Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Urk

Keukens Urk

Keuken in Urk nodig? Van Galen Keukens is dé keukenspecialist voor unieke keukens. Het is voor ons een uitdaging om een keuken op maat helemaal naar uw wensen in te richten. Geheel in uw eigen stijl, uitgerust met alle apparatuur die u nodig heeft. Degelijke maatwerk keukens, maar wel voor een betaalbare prijs.

Landelijke keukens Urk

Een landelijke woning vraagt om een passende, landelijke keuken. Om deze unieke, warme en knusse uitstraling te krijgen is hout het meest ideale materiaal om te gebruiken. Dit materiaal kunt u uiteraard krijgen in veel verschillende kleuren. Van fris helderblauw tot licht crèmekleurig en alles wat ertussen zit.

Een rustiek ogende handgreep op de kastjes, een diepe nerf of extra groef in het hout. De mogelijkheden om met allerlei combinaties uw eigen, landelijke keuken sfeer te creëren zijn schier eindeloos. Uiteraard is de afwerking van kastjes en apparatuur van zeer hoge kwaliteit.

Moderne keukens Urk

Voor een moderne keuken geheel naar uw eigen smaak kunt u ook prima terecht bij Van Galen Keukens. Het leveren van innovatie en stijlvolle moderne keukens is voor ons dagelijkse routine. Zeker als het gaat om de moderne keukens. Mooi, glad, strak en voorzien van de laatste snufjes op keukengebied zijn een vanzelfsprekendheid voor de moderne keukens. Onze adviseurs zijn uiteraard bereid om diverse voorbeelden in onze showroom aan u te laten zien.

Maatwerk keukens Urk

Wanneer u iets anders wilt of nodig hebt dan een standaard merkkeuken, dan bent u bij Van Galen Keukens aan het goede adres. Wij leveren geen standaard werk en kunnen geheel in eigen beheer een maatwerk keuken voor u maken. Hierbij zijn de mogelijkheden weer ontelbaar. U kunt kiezen voor een maatwerk keuken gemaakt van eikenhout, maar ook teakhout of MDF zijn mogelijkheden. Wij denken in elk geval te allen tijde graag met u mee.

Geschilderde keukens Urk

Elke keuken kan worden voorzien van uw kleur naar keuze. Een geschilderde keuken heeft een robuuste, maar degelijke uitstraling. Alle geschilderde keukens worden met de hand geschilderd. Dat ziet u, zowel bij moderne als bij de landelijke keukens, in de afwerking terug. Die is perfect.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad