Over de klassieke keuken

Klassieke keukens roepen een warm gevoel van vroeger op, maar bieden het comfort van de moderne tijd. Met een keuze uit het rijke assortiment klassieke keukens van Van Galen Keuken & Bad brengt u een nostalgische sfeer in uw interieur, zonder concessies te hoeven doen aan het hedendaagse gebruiksgemak van een topkeuken. De keukens op maat van Van Galen Keuken & Bad worden gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. U beleeft er jarenlang plezier aan. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod klassieke keukens? Kijk eens rustig rond op onze website en breng vervolgens een bezoekje aan onze showroom in Zwolle.

Klassieke sfeer

Klassieke keukens zijn vermaard om hun warme en sfeervolle vormgeving. Ze ademen de sfeer van het verleden, maar passen uitstekend in het heden. Van Galen Keuken & Bad zorgt ervoor dat de oudmodische keuken perfect aansluit bij uw interieur. Het aanbod aan klassieke keukens is divers en aansprekend. Kom gerust eens langs in Zwolle om de uitgebreide mogelijkheden te zien en te bespreken. Onze vakbekwame mensen geven u in de showroom graag een passend advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen