Witte keuken op maat

Een witte keuken is tijdloos en geeft uw keuken een strakke uitstraling. Bij Van Galen Keuken & Bad vindt u een divers assortiment van diverse keukenstijlen. U kunt hierbij denken aan witte, moderne keukens, maar ook aan houte of klassiek. Wilt u liever een keuken met meerdere kleuren? Kijk dan eens naar onze prachtige, handgeschilderde keukens. U heeft dan een bijna onbeperkte keuze uit verfkleuren naar uw smaak. U kunt bij ons dus uw droomkeuken op maat laten maken.

Wit is tijdloos

Een witte keuken past altijd goed bij de andere kleuren in uw interieur. Het is belangrijk om goed over uw keuze na te denken, omdat uw keuken over twintig jaar nog steeds naar uw smaak moet zijn. De keukens van Van Galen Keuken & Bad zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan jarenlang mee.

Witte keuken laten ontwerpen?

Wilt u advies over een keuken op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze prachtige showroom in Zwolle. U kunt dan ons assortiment op uw gemak bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen