Van Galen Keuken & Bad
Home Een witte keuken naar uw smaak

Een witte keuken naar uw smaak

Een witte keuken is tijdloos en geeft uw keuken een strakke uitstraling. Bij Van Galen Keuken & Bad vindt u een divers assortiment van diverse keukenstijlen. U kunt hierbij denken aan witte, moderne keukens, maar ook aan houte of klassiek. Wilt u liever een keuken met meerdere kleuren? Kijk dan eens naar onze prachtige, handgeschilderde keukens. U heeft dan een bijna onbeperkte keuze uit verfkleuren naar uw smaak. U kunt bij ons dus uw droomkeuken op maat laten maken.

Een witte keuken past altijd goed bij de andere kleuren in uw interieur. Het is belangrijk om goed over uw keuze na te denken, omdat uw keuken over twintig jaar nog steeds naar uw smaak moet zijn. De keukens van Van Galen Keuken & Bad zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan jarenlang mee.

Wilt u advies over een keuken op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze prachtige showroom in Zwolle. U kunt dan ons assortiment op uw gemak bekijken.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad