Inspiratie

Witte Keuken

Van Galen
"We Achieve"

Witte keuken op maat

Een witte keuken is tijdloos en geeft uw keuken een strakke uitstraling. Bij Van Galen Keuken & Bad vindt u een divers assortiment van diverse keukenstijlen. U kunt hierbij denken aan witte, moderne keukens, maar ook aan houte of klassiek. Wilt u liever een keuken met meerdere kleuren? Kijk dan eens naar onze prachtige, handgeschilderde keukens. U heeft dan een bijna onbeperkte keuze uit verfkleuren naar uw smaak. U kunt bij ons dus uw droomkeuken op maat laten maken.

Wit is tijdloos

Een witte keuken past altijd goed bij de andere kleuren in uw interieur. Het is belangrijk om goed over uw keuze na te denken, omdat uw keuken over twintig jaar nog steeds naar uw smaak moet zijn. De keukens van Van Galen Keuken & Bad zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan jarenlang mee.

Witte keuken laten ontwerpen?

Wilt u advies over een keuken op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze prachtige showroom in Zwolle. U kunt dan ons assortiment op uw gemak bekijken.

Witte keukens zijn al jaren een trend in de keukenwereld. Het voordeel van wit is dat het tijdloos is. In de jaren 80 zagen we al klassieke witte keukens. Vandaag de dag worden landelijke keukens en moderne keukens in het wit uitgevoerd. Het voordeel van wit is dat het vrij neutraal is. U raakt er nooit op uitgekeken en u kan er werkelijk alle verfkleuren op de muur bij combineren. Daarbij heeft u onbeperkte keuze uit aanrechtbladen om erbij te combineren. Van zwart marmer tot massief eikenhout of grijs natuursteen. De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos bij de witte keuken. Bij Van Galen Keuken & Bad helpen we u graag om uw droomkeuken in het wit op maat te maken.

Witte keukens passen bij vrijwel elke woonstijl

Het grootste voordeel bij witte keukens is dat we wit kunnen combineren met vrijwel elke woonstijl. Wit zorgt altijd voor een contrasterend effect. U kan wit bijvoorbeeld combineren in de klassieke stijl of landelijke woonstijl. Maar we kunnen met wit ook een moderne keuken of design keuken ontwerpen. Wit is één van de weinige kleuren waarbij echt elke woonstijl gecombineerd kan worden. Het voordeel met wit is dat u niet direct een nieuwe keuken hoeft aan te schaffen als u van plan bent uw interieur te vernieuwen. De kleur is vrijwel altijd te combineren bij uw nieuwe meubels.

Maak een keuze uit verschillende kleuren wit

Ondanks dat u bij wit aan één kleurtint denkt kan u bij ons uit verschillende tinten wit kiezen. Denk aan roomwit, ijswit, parelmoer wit of magnolia wit. Zelfs met wit kan u alle kanten op. De kleur is ook prima te combineren met een warm accent. Dit kan bijvoorbeeld eikenhout zijn, maar ook grijs marmer of zwart natuursteen. Uiteraard kunnen wij in onze showroom in Zwolle de diverse kleurtinten in het echt laten zien. We kunnen laten zien welke combinaties we maken bij de witte keukens.

Handgeschilderde authentieke keuken

U heeft met wit ook de mogelijkheid om bij ons voor een ambachtelijke keuken te kiezen. Hierbij kiezen we voor massief hout zoals eikenhout. De keukenkastjes worden hieruit met de hand gemaakt en wij gaan ze vervolgens schilderen. Door de kastjes met de hand te schilderen krijgt u een authentieke uitstraling. Uw keuken wordt zo pure ambacht. Bent u benieuwd wat voor een effect een handgeschilderde keuken heeft? Kom het eens bekijken in onze showroom.

De nieuwste trends bij een witte keuken

  • Greep loze design keuken met brede lades
  • Hoogglans kastjes in het wit uitgevoerd
  • Combinatie tussen witte kastjes en glas. Bijvoorbeeld een glazen wijnkoelkast ingebouwd in de kastjes.
  • Combinatie tussen wit en eikenhout als contrastkleur
  • Contrastkleuren zoals wit/zwart of wit met donkere kleuren

Maak een afspraak in onze showroom

Bent u benieuwd hoe uw droom keuken eruit komt te zien in het wit? Onze keuken experts laten het graag zien in de showroom bij Van Galen Keuken & Bad. We hebben verschillende keukens voor u opgesteld staan. U kan hier inspiratie op doen en uw eigen droom keuken laten uittekenen. Omdat we graag de tijd voor onze klanten nemen werken we op afspraak. Uiteraard is uw afspraak geheel vrijblijvend en kan u inspiratie op doen voor een nieuwe keuken. Maak direct een afspraak om uw nieuwe keuken uit te laten tekenen in onze showroom.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen