Inspiratie

Zwarte Keuken

Van Galen
"We Achieve"

Zwarte keukens een tijdloze ruimte

Naast witte keukens, worden ook zwarte keukens ook steeds populairder. Een zwarte keuken staat prachtig wanneer uw ruimte beschikt over voldoende ruimte en licht. Zo komt de zwarte keuken heel mooi tot zijn recht.
Bij Van Galen Keuken & Bad worden keukens op maat gemaakt. Door de juiste combinatie te maken van hoogwaardige materialen en kleuren, ontstaan de meest exclusieve keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zwart en wit combineren. Met een keuken op maat heeft u altijd een keuken die perfect past bij uw stijl.

Zwarte keuken in uw stijl

In ons assortiment vindt u allerlei stijlen, van modern tot klassiek. Ook beschikken wij over prachtige houten keukens. Hout is tevens prachtig te combineren met zwart. Maar de keuze is uiteraard aan u.

Een zwarte keuken laten ontwerpen?

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken met u mee zodat we samen tot uw droomkeuken komen.
Kom ook eens langs in onze showroom om onze keukenkwaliteit te ervaren.

Zwarte keukens zijn de afgelopen jaren een trend geworden in de keukenwereld. In een lichte ruimte kan de kleur zwart mooi tot z’n recht komen. Soms wordt zwart als basiskleur genomen en gecombineerd met wit. Neem bijvoorbeeld handgeschilderde zwarte keukenkastjes in combinatie met wit marmer. U krijgt zo een unieke keuken in uw woning of loft. Bij Van Galen Keuken & Bad produceren we een zwarte keuken van exclusieve materialen. U heeft zo nog jaren plezier van uw nieuwe keuken.

Van moderne tot industriële zwarte keukens

Zwarte keukens kunnen we in elke stijl op maat realiseren. Zo kan u bijvoorbeeld voor zwart kiezen in de industriële keuken. Hierbij draait het om een robuust en stoer uiterlijk. De donkere accenten passen hier perfect bij. Maar u kan ook kiezen voor een moderne keuken, waarbij u zwart als basiskleur kiest. In de moderne keuken wordt er regelmatig voor wit gekozen, maar zwart kan ook de basis van uw keuken vormen. De kleur zwart kan u zelfs tot in detail doorvoeren. U kan zelfs voor een zwarte kraan of spoelbak kiezen.

Maak een combinatie tussen zwart en wit

Een leuke combinatie die we veel terugzien bij de zwarte keukens is een combinatie met wit. U kan bijvoorbeeld kiezen voor robuuste houten keukenkastjes. De keukenkastjes schilderen we ambachtelijk met de hand in de kleur zwart. Vervolgens plaatsen we een wit marmeren aanrechtblad. Wit marmer steekt natuurlijk perfect af bij de zwarte keukenkastjes. Eventueel kunnen op het marmer weer een zwarte kraan en aanrechtbak plaatsen. Zo blijft de basiskleur terugkeren in uw zwarte keuken.

Moderne landelijke keuken in de kleur zwart

De moderne landelijke keuken kunnen we perfect in het zwart uitvoeren. We zorgen ervoor dat de basis in het zwart wordt uitgevoerd. Dit combineren we met een robuust eikenhouten aanrechtblad. Zo blijft de landelijke sfeer behouden en krijgt uw keuken een unieke uitstraling. Uiteraard passen we de keukenapparatuur hier weer op aan. Denk bijvoorbeeld aan een ouderwets RVS fornuis als eyecatcher in uw landelijke keuken. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw keuken vorm te geven.

Tips bij het samenstellen van uw zwarte keuken

  • Combineer uw zwarte keuken met RVS inbouw apparatuur voor een strakke uitstraling.
  • Kies voor marmer of beton als aanrechtblad bij uw zwarte keuken.
  • Plaats een zwarte keuken altijd in een lichte ruimte met bijvoorbeeld witte muren en een grote raampartij. Zo wordt uw keuken een eyecatcher in uw woning.

Laat u adviseren in de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met een zwarte keuken? Laat u adviseren in onze showroom om een idee te krijgen van de mogelijkheden. In onze showroom laten we graag de combinaties zien met hoogwaardige materialen. Zo ziet u meteen wat de combinatie tussen marmer en zwart doet. U krijgt daarbij ook een idee welke combinaties met zwart mogelijk zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kan u het beste vrijblijvend een afspraak in onze agenda maken. Zo nemen we alle tijd om u te adviseren over de aanschaf van een nieuwe keuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen