Van Galen Keuken & Bad
Home Zwarte keuken volgens uw smaak

Zwarte keuken volgens uw smaak

Naast witte keukens, worden ook zwarte keukens ook steeds populairder. Een zwarte keuken staat prachtig wanneer uw ruimte beschikt over voldoende ruimte en licht. Zo komt de zwarte keuken heel mooi tot zijn recht.

Bij Van Galen Keuken & Bad worden keukens op maat gemaakt. Door de juiste combinatie te maken van hoogwaardige materialen en kleuren, ontstaan de meest exclusieve keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zwart en wit combineren. Met een keuken op maat heeft u altijd een keuken die perfect past bij uw stijl.

Zwarte keuken in uw stijl

In ons assortiment vindt u allerlei stijlen, van modern tot klassiek. Ook beschikken wij over prachtige houten keukens. Hout is tevens prachtig te combineren met zwart. Maar de keuze is uiteraard aan u. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken met u mee zodat we samen tot uw droomkeuken komen.

Kom ook eens langs in onze showroom om onze keukenkwaliteit te ervaren.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad