Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Genemuiden

Keukens Genemuiden

Uw woning is uw grootste bezit en uw keuken is daar onderdeel van. Stijlvol, praktisch en aantrekkelijk om in te verblijven. Dat zijn hoofdkenmerken die mede bepalend zijn bij de keuze voor een keuken. Bij Van Galen Keukens begrijpen we dat. U staat centraal. Wij helpen u graag om al uw specifieke wensen en idee├źn over uw keuken te kunnen realiseren. Want het is belangrijk dat het uw keuken wordt. Passend binnen uw budget.

Landelijke keukens Genemuiden

Een landelijke keuken staat bijna synoniem voor hout. Robuust eikenhout of juist het iets strakkere, maar wel heel warm ogende kersenhout. Wanneer het op de juiste manier wordt toegepast, dan is een landelijke keuken uitstraling gegarandeerd. U kunt bij ons uw droomkeuken samenstellen. Het vervaardigen van een maatwerk keuken is voor ons geen probleem.

Moderne keukens Genemuiden

Wanneer u op zoek bent naar een moderne keuken, dan kunnen wij u helpen. Een moderne keuken, geheel eigentijds en bovenal praktisch. Met de nieuwste mogelijkheden, de laatst bedachte toepassingen en eigentijdse apparatuur. Weldoordachte en stijlvolle keukens zult u zonder problemen vinden in onze showroom. Wij voorzien al onze keukens, dus zeker de moderne keukens, altijd met apparatuur van gerenommeerde, innovatieve merken. Uitsluitend vooraanstaande en kwalitatief sterke merken zijn volgens ons goed genoeg voor u en uw moderne keuken.

Maatwerk keukens Genemuiden

Als u kiest voor een ideale keuken, kiest u voor een maatwerk keuken. De maatwerk keuken wordt helemaal uw keuken. Gemaakt in onze eigen werkplaats door vakkundige mensen. Beperkt denken is onze ontwerpers vreemd. Ze staan open voor al uw wensen. Denkt u hierbij aan materiaal, maat, inrichting en kleur. De keuze mogelijkheden zijn bij onze maatwerk keukens groot en betaalbaar.

Geschilderde keukens Genemuiden

Ambachtelijke kwaststructuur. Dat gaat u terugvinden op uw geschilderde keuken. De schilders in onze eigen werkplaats zijn niet bang van een beetje kleur. U kunt uw keuken door ons in vrijwel elke gewenste kleur laten verven. Met vakmanschap en met oog voor een sublieme afwerking van uw geschilderde keuken.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad