Inspiratie

Grijze Keuken

Van Galen
"We Achieve"

Grijze keuken op maat

Voor een luxe, grijze keuken moet u in Zwolle bij Van Galen Keuken & Bad zijn. Wij maken keukens op maat en denken graag met u mee over de mooiste combinaties in kleuren en materialen. Al onze keukens zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals hout, chroom en RVS. Ook zijn ze voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van onze keukens.

Grijs, maar niet oud

Onze keukens zijn betaalbaar, maar hebben toch een onbetaalbare uitstraling. Ervaar zelf de hoge kwaliteit in onze showroom.
Grijze keukens zijn beschikbaar in diverse stijlen; van modern tot klassiek en van landelijk tot handgeschilderd. Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw stijl en ruimte past? Kom dan eens onze keukens in Zwolle bewonderen en vraag onze adviseurs op hulp. Zij zullen met u meedenken en zo komen wij samen tot een oplossing.

Grijze keuken laten ontwerpen?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Een grijze keuken hoeft absoluut geen saaie keuken te zijn. Het grote voordeel bij grijs is dat het in de omgeving blend. Daarbij geeft het uw keuken een luxe uitstraling. Vooral als u grijs combineert met ander kleurtinten of robuuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan een grijze keuken in combinatie met wit marmer. Dit geeft uw keuken een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat uw keuken absoluut niet saai is. We kunnen ook grijs combineren met eikenhout. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling van je keuken. Een keuken in het grijs mag er absoluut zijn en wij kunnen dit voor u realiseren.

Grijze keuken met beton

Als u voor grijs als basiskleur kiest kan u verschillende kanten op. U hoeft natuurlijk niet verplicht voor hoogglans grijze keukenkastjes te kiezen. We kunnen bijvoorbeeld een aanrechtblad van puur beton maken. Dit zorgt voor de kleur grijs in huis en geeft een robuuste uitstraling. U zal zien dat de kleur veel veelzijdiger is dan u vooraf had gedacht. In onze showroom hebben we ook verschillende opstellingen waarbij de kleur grijs als basis genomen is. Zo krijgt u een idee welke sfeer u kan neerzetten met deze kleur.

Grijs en hout vullen elkaar perfect aan

Bij Van Galen Keuken & Bad combineren we regelmatig de kleur grijs met hout. Eikenhout laat zich perfect combineren met grijs. Het geeft uw keuken een luxe uitstraling. Vooral als u dit ook nog eens combineert met RVS inbouwapparatuur. Eikenhout is al jaren trendy en zorgt voor een moderne uitstraling. Het geeft uw keuken een natuurlijke uitstraling. Vooral als u dit combineert met grijs waarbij u de keuken een neutrale basiskleur geeft.

Grijs in de industriële keuken

Grijs past natuurlijk ook perfect in de industriële keuken. Meestal wordt hierbij gekozen voor een donkere kleur grijs. Dit wordt gecombineerd met zwart metaal en RVS. Dit zorgt voor de industriële uitstraling. Hierbij kunnen we eikenhout combineren en u heeft absoluut geen saaie keuken in huis staan. Uw keuken krijgt zelfs een unieke stijl in huis. Zo wordt uw droom keuken de eyecatcher van uw woning.

Tips bij een grijze keuken

  • Combineer grijs met een afstekende accentkleur zoals RVS, metaal of hout
  • Mix felle accentkleuren met grijs zoals rode handgrepen of rode accessoires
  • Combineer grijs met gouden elementen zoals een kraan in goudkleur
  • Ga voor een handgeschilderde keuken voor een ambachtelijke uitstraling

Maak direct een afspraak in de showroom

Wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe grijze keuken? Of wilt u graag advies over de mogelijkheden in uw keuken? Onze keuken experts werken graag op afspraak. We kunnen zo de tijd nemen om u van advies te voorzien. Naast een advies op maat helpen we u graag bij het ontwerpen van uw droom keuken. We laten u graag de mogelijkheden met 3D visualisatie zien. Maak hiervoor direct vrijblijvend een afspraak via onze website voor een bezoek aan de showroom.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen