Grijze keuken op maat

Voor een luxe, grijze keuken moet u in Zwolle bij Van Galen Keuken & Bad zijn. Wij maken keukens op maat en denken graag met u mee over de mooiste combinaties in kleuren en materialen. Al onze keukens zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals hout, chroom en RVS. Ook zijn ze voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van onze keukens.

Grijs, maar niet oud

Onze keukens zijn betaalbaar, maar hebben toch een onbetaalbare uitstraling. Ervaar zelf de hoge kwaliteit in onze showroom.
Grijze keukens zijn beschikbaar in diverse stijlen; van modern tot klassiek en van landelijk tot handgeschilderd. Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw stijl en ruimte past? Kom dan eens onze keukens in Zwolle bewonderen en vraag onze adviseurs op hulp. Zij zullen met u meedenken en zo komen wij samen tot een oplossing.

Grijze keuken laten ontwerpen?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen