Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Apeldoorn

Keukens Apeldoorn

Een nieuwe keuken kopen moet zorgvuldig gebeuren. Uw keuken in Apeldoorn is immers het hart van uw huis. Van Galen Keuken & Bad staat voor kwaliteit, deskundigheid en een lage prijs. Zelfs een keuken op maat gemaakt is mogelijk. Want uw keuken in Apeldoorn moet perfect zijn!

Keukens in Apeldoorn in elke stijl

Bij Van Galen Keuken & Bad kunt u keukens kopen in elke stijl. Wilt u gezelligheid creëren met mooie landelijke stijl of wilt u toch liever een moderne keuken kopen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Al onze keukens in Apeldoorn zijn ook nog eens voorzien van de beste apparatuur. Zo kunt u meteen de heerlijkste gerechten maken.

Uw keuken op maat gemaakt

Gaat u een keuken kopen dan moet deze precies passen in de ruimte. Daarom wordt bij Van Galen Keuken & Bad desgewenst uw keuken op maat gemaakt. U kunt gewoon de keukens kopen die u graag wilt hebben en onze vakkundige ontwerpers passen de keukens in Apeldoorn vervolgens aan. Wilt u een nieuwe keuken kopen? Of wilt u de keuken op maat gemaakt? Kijk dan eens in de inspirerende collectie bij Van Galen Keuken & Bad. Dit is hét adres voor uw keuken in Apeldoorn.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad