Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Deventer

Keukens Deventer

Bent u toe aan een nieuwe keuken en woonachtig in de omgeving van Deventer? Dan bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. Van Galen is gevestigd in Zwolle en is zeker het bezoeken waard wanneer u op zoek bent naar keukens in de buurt van Deventer. In de schitterende showroom staat een ruim aanbod keukens tentoongesteld in allerlei stijlen. Hierdoor zal iedereen zijn droomkeuken kunnen vinden!

Keukens in Deventer voor iedere woonstijl

Niet elke keuken zal binnen de sfeer van uw huis passen. Daarom wilt u ongetwijfeld een keuken kopen die aansluit bij uw huidige woninginrichting. Keukens kopen doet u daarom bij van Galen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, klassieke, houten, ecologische of handgeschilderde keuken: Van Galen Keuken & Bad heeft het!

Keukens op maat voor elk huis

Bij van Galen Keuken & Bad kunnen alle keukens op maat gemaakt worden en dit is vooral makkelijk in het geval er wat minder ruimte beschikbaar is. Wanneer keukens op maat gemaakt worden, houdt u geen rare hoekjes over en past de keuken perfect in de beschikbare ruimte. Bent u op zoek naar een keuken in Deventer? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Zwolle!

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad