Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Epe

Keukens Epe

Bent u toe aan een nieuwe keuken kopen? Of wilt u graag een keuken in Epe kopen die volledig op uw huidige wensen is afgesteld? Een keuken is nu eenmaal een belangrijke plek in het huis en keukens op maat maken de werkzaamheden in de keuken nog aangenamer. Van Galen Keuken & Bad is een perfectie optie voor keukens in Epe en omgeving. Bij Van Galen Keuken & Bad kunt u keukens in Epe kopen die van uw keuken een verlengstuk van uw leefruimte maken en de keukens op maat kunnen volledig afgestemd worden op uw wensen.

Keukens op maat voor iedere smaak

Keukens kopen bijpassend bij uw interieur? Van Galen Keuken & Bad heeft keukens voor iedere stijl. Deze keukens in Epe zijn van een hoogwaardige kwaliteit en prachtig vakmanschap. Belangrijke voorwaarden als u op zoekt bent naar keukens op maat. De keukens in Epe zijn de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Een keuken kopen doet u niet zomaar, het moet helemaal naar uw zin zijn. Van Galen Keuken & Bad maakt de juiste keuken kopen een stuk makkelijker. Neem eens een kijkje om u te oriƫnteren op het keukens kopen.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad