Van Galen Keuken & Bad
Home Kwaliteit keukens van hoogwaardig materiaal

Kwaliteit keukens van hoogwaardig materiaal

Bij van Galen vindt u kwaliteit keukens tegen een scherpe prijs. Van onze keukens heeft u jarenlang plezier, want de keukens zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen. Maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit staan bij ons centraal.

Wij denken graag mee met u om samen tot de mooiste keuken te komen. Het is dan ook mogelijk om uw keuken op maat te laten maken bij ons. In onze showroom vindt u kwaliteit keukens in verschillende stijlen: van landelijk modern tot klassiek en nostalgisch. Ervaar nu het gebruiksgemak, de luxe en het hedendaagse comfort van onze keukens.

Van Galen Keuken & Bad is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Zwolle. Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide collectie kwaliteit keukens of neem direct contact met ons op als u graag meer wilt weten. Van Galen is dé keukenzaak die u zeker moet bezoeken als u een maatwerk keuken zoekt.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad