Van Galen Keuken & Bad
Home Handgeschilderde keukens

Handgeschilderde keukens

Kleur brengt leven in keukens. Van Galen Keuken & Bad heeft een prachtige collectie handgeschilderde keukens in verschillende tinten en schakeringen. Een handgeschilderde keuken is maatwerk en kan in elke look worden afgewerkt. Een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken past in elk interieur. Of u nu een moderne of klassieke inrichting heeft. Het bewijs vindt u in onze uitgebreide showroom in Zwolle.

Maatwerk handgeschilderde keukens in Zwolle

Handgeschilderde keukens zorgen voor een persoonlijke touch aan uw kookruimte. U heeft bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle een bijna onbeperkte keuze aan verfkleuren die perfect harmoniëren met de details in uw interieur. De op maat gemaakte keukens hebben een natuurlijke aanblik en geven extra cachet aan elke ruimte. Lichte pasteltinten werken goed in kleine keukens, terwijl gedurfde kleuren in grotere keukens goed tot uiting komen. Wat u ook kiest, u krijgt altijd maatwerk bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle.

Van Galen Keuken & Bad is hét adres voor handgeschilderde keukens

In een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken ziet u het ambachtelijke vakwerk terug. De consument wenst steeds vaker een handgeschilderde keuken in levendige, warme en sfeervolle kleuren. Naast het gebruiksgemak is design belangrijk. Met een keuze voor een van de handgeschilderde keukens van Van Galen Keuken & Bad, kiest u voor maatwerk, kwaliteit en individualiteit. De op maat gemaakte keukens kunnen bovendien worden overgeschilderd, waarmee de handgeschilderde keuken een complete metamorfose ondergaat. Uw op maat gemaakte keuken krijgt zodoende een geheel nieuwe uitstraling.

Geef karakter aan uw kookverblijf met een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken van Van Galen Keuken & Bad. U ontdekt in onze showroom in Zwolle een gevarieerde collectie maatwerk keukens in een brede kleurenwaaier. Kies voor maatwerk en de ambiance van handgeschilderde keukens en kom langs in Zwolle.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad