Inspiratie

Handgeschilderde Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Maatwerk handgeschilderde keukens in Zwolle

Handgeschilderde keukens zorgen voor een persoonlijke touch aan uw kookruimte. U heeft bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle een bijna onbeperkte keuze aan verfkleuren die perfect harmoniëren met de details in uw interieur. De op maat gemaakte keukens hebben een natuurlijke aanblik en geven extra cachet aan elke ruimte. Lichte pasteltinten werken goed in kleine keukens, terwijl gedurfde kleuren in grotere keukens goed tot uiting komen. Wat u ook kiest, u krijgt altijd maatwerk bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle.

Van Galen Keuken & Bad is hét adres voor handgeschilderde keukens

In een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken ziet u het ambachtelijke vakwerk terug. De consument wenst steeds vaker een handgeschilderde keuken in levendige, warme en sfeervolle kleuren. Naast het gebruiksgemak is design belangrijk. Met een keuze voor een van de handgeschilderde keukens van Van Galen Keuken & Bad, kiest u voor maatwerk, kwaliteit en individualiteit. De op maat gemaakte keukens kunnen bovendien worden overgeschilderd, waarmee de handgeschilderde keuken een complete metamorfose ondergaat. Uw op maat gemaakte keuken krijgt zodoende een geheel nieuwe uitstraling.

Extra sfeer door ambacht

Geef karakter aan uw kookverblijf met een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken van Van Galen Keuken & Bad. U ontdekt in onze showroom in Zwolle een gevarieerde collectie maatwerk keukens in een brede kleurenwaaier. Kies voor maatwerk en de ambiance van handgeschilderde keukens en kom langs in Zwolle.

Handgeschilderde keukens worden nog steeds ambachtelijk gemaakt bij Van Galen Keuken & Bad. Bij ons komt u geen massa productie uit een fabriek tegen. Elke keuken wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen we de keuken volledig met de hand schilderen. Dit zorgt voor een levendige en warme uitstraling. U kan hierbij kiezen uit verschillende kleuren om uw keuken af te maken. De keuze is bijna eindeloos, zodat u echt een unieke keuken kan ontwerpen. Consumenten kiezen er steeds vaker voor om hun keuken met de hand te produceren en met de hand te schilderen.

Handgeschilderde keukens geven uw keuken karakter

Doordat elke keuken ambachtelijk geproduceerd wordt bij Van Galen Keuken & Bad krijgt uw keuken karakter. In onze showroom in Zwolle kan u handgeschilderde keukens bezichtigen. U kan de kleurenwaaier bekijken en kiezen uit verschillende kleuren voor uw eigen keuken. U kan hierbij kijken welke kleur het beste bij uw interieur past. Door zelf een kleur te kiezen kan u een unieke keuken neerzetten.

Keukens over een aantal jaren weer overschilderen

Het grote voordeel bij handgeschilderde keukens is dat u nooit uitgekeken raakt op uw keuken. Als u over een paar jaar uw keuken zat bent u kan u deze opnieuw schilderen. U kan de keukenkastjes eenvoudig in een nieuwe laag verf zetten. Dit is ook handig als de keuken bijvoorbeeld beschadigd. Als uw keuken gelamineerd is zit u direct met een beschadiging die blijft zitten. Bij robuust hout kan u de schade repareren en eventueel met dezelfde kleur verf overschilderen. Zo blijft uw keuken nog jarenlang er mooi uitzien.

Handgeschilderde details in uw keuken aanbrengen

U hoeft natuurlijk niet uw complete keuken te schilderen. U kan ervoor kiezen om een paar details met de hand te schilderen. Bij een landelijke keuken kan u een ouderwetse schouw van hout boven het fornuis maken. De schouw kan u met de hand schilderen. U kan zelf kiezen voor een witte schouw of een zwartgelakte schouw. Zo brengt u unieke details in uw keuken aan. Uiteraard maken we de details volledig met de hand.

Combinatie tips bij een handgeschilderde keuken

  • Natuursteen aanrechtblad combineren met handgeschilderd hout.
  • RVS Fornuis als eyecatcher in uw handgeschilderde keuken.
  • Een houten schouw rond uw afzuigkap geschilderd in een bijpassende kleur.
  • Een werkblad gemaakt van beton uit één stuk in combinatie met donker geschilderd hout.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

In onze showroom in Zwolle laten we u graag de mogelijkheden zien voor een handgeschilderde keuken. U kan o.a. onze kleurenwaaier zien, maar ook keukens die we op ambachtelijke wijze geschilderd hebben. We laten graag zien hoe we authentieke keukens produceren bij Van Galen Keuken & Bad. Omdat we u graag in alle rust te woord staan werken we het liefste op afspraak. Uiteraard kan u voor onze afspraak zelf inspiratie op doen in onze showroom. Dit kan geheel vrijblijvend tijdens onze openingstijden. Tijdens de afspraak zelf gaan we aan de slag gaan om uw droom keuken te ontwerpen. Maak daarom vooral vooraf een vrijblijvende afspraak via onze website.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen