Maatwerk handgeschilderde keukens in Zwolle

Handgeschilderde keukens zorgen voor een persoonlijke touch aan uw kookruimte. U heeft bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle een bijna onbeperkte keuze aan verfkleuren die perfect harmoniëren met de details in uw interieur. De op maat gemaakte keukens hebben een natuurlijke aanblik en geven extra cachet aan elke ruimte. Lichte pasteltinten werken goed in kleine keukens, terwijl gedurfde kleuren in grotere keukens goed tot uiting komen. Wat u ook kiest, u krijgt altijd maatwerk bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle.

Van Galen Keuken & Bad is hét adres voor handgeschilderde keukens

In een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken ziet u het ambachtelijke vakwerk terug. De consument wenst steeds vaker een handgeschilderde keuken in levendige, warme en sfeervolle kleuren. Naast het gebruiksgemak is design belangrijk. Met een keuze voor een van de handgeschilderde keukens van Van Galen Keuken & Bad, kiest u voor maatwerk, kwaliteit en individualiteit. De op maat gemaakte keukens kunnen bovendien worden overgeschilderd, waarmee de handgeschilderde keuken een complete metamorfose ondergaat. Uw op maat gemaakte keuken krijgt zodoende een geheel nieuwe uitstraling.

Extra sfeer door ambacht

Geef karakter aan uw kookverblijf met een op maat gemaakte, handgeschilderde keuken van Van Galen Keuken & Bad. U ontdekt in onze showroom in Zwolle een gevarieerde collectie maatwerk keukens in een brede kleurenwaaier. Kies voor maatwerk en de ambiance van handgeschilderde keukens en kom langs in Zwolle.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen