Inspiratie

RVS Keukens

Van Galen
"We Achieve"

RVS Keukens bij Van Galen

De RVS keukens van Van Galen Keuken & Bad worden gemaakt van de meest duurzame materialen. U kunt hierbij denken aan RVS, metaal, chroom, steen of glas. Door de juiste combinatie te maken van kleuren en materialen, hebben onze keukens een prachtige, exclusieve uitstraling. Onze moderne RVS keukens zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. Wij werken onder andere samen met apparatuur van de merken Siemens, Miele en ATAG. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u jarenlang plezier van uw keuken zult hebben.

Is een RVS keuken voor u geschikt?

Wilt u zelf de hoge kwaliteit van onze RVS keukens ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom langs in onze showroom in Zwolle. Onze adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee om tot uw droomkeuken te komen. Omdat wij ook keukens volledig op maat maken, zult u versteld staan van de verschillende mogelijkheden in RVS keukens die wij bieden!

RVS keukens zien we steeds vaker de standaard worden in een moderne keuken. Het voordeel van RVS is dat het een robuuste uitstraling heeft. Het past goed thuis in een industriële keuken, maar ook in moderne keukens wordt de afwerking met RVS gemaakt. Professionele keukens worden al jaren uit RVS gemaakt. Het voordeel van RVS is dat het eenvoudig schoon te houden is en vuil sneller zichtbaar is. De laatste jaren plaatsen we ook steeds meer RVS in huis. RVS is wel duurder dan bijvoorbeeld hout of kunststof en behoort daardoor tot de exclusieve materialen in de keuken.

RVS is duurzaam en draagt bij aan de hygiëne

RVS is een afkorting voor roestvrijstaal. Het voordeel van roestvrijstaal is dat het duurzaam is en je het eenvoudig met een vochtige doek kan afnemen. Aan de oppervlakte hecht minder snel vuil. Het gebeurt niet snel dat vuil echt vasthecht. Hierdoor kan je de keuken hygiënisch schoon maken en dit is de reden waarom RVS vaak in de horeca gebruikt wordt. Vuil is eenvoudiger te reinigen zelfs in de randen en hoeken. Het enige nadeel is dat in verloop van tijd er sneller krassen op kunnen staan. Bij gelijkmatig gebruik geeft dit juist een unieke uitstraling.

Keukenapparatuur van RVS

In de duurdere categorie keukenapparatuur komt u vrijwel altijd RVS tegen. Vooral als u regelmatig in de keuken staat is RVS apparatuur een aanrader. De eenvoudige reiniging van de keukenapparatuur is een groot pluspunt. U kan bij RVS kiezen voor inbouw apparatuur zoals een vaatwasser of koelkast. Maar RVS keukenapparatuur mag ook gezien worden. Zoals een prachtig fornuis van merken zoals AEG of Boretti. Of wat dacht u van een inbouw koffiemachine van Siemens of Miele? U kan kiezen uit verschillende luxe keukenapparatuur gemaakt van RVS.

Wat zijn de trends van dit jaar in de RVS keuken?

  • Rvs-aanrechtblad, dit is hygiënisch en hittebestendig.
  • Amerikaanse koelkast als blikvanger met extra’s zoals een ijsblokjesmachine.
  • Kraan van strak rvs-design
  • Achterwand gemaakt van RVS ter bescherming tegen spatten
  • Rvs-fornuis met extra grote oven

Combineer RVS met natuurlijke materialen

Bent u bang dat een complete RVS keuken te kil wordt qua uitstraling? Wij helpen u graag om RVS te combineren met natuurlijke materialen. De natuurlijke materialen zorgen voor de warmte die nu nog ontbreekt. U kan hierbij denken aan robuust hout zoals eikenhout. Dit zorgt voor een warme uitstraling in de keuken. Uiteraard kunnen onze keuken experts verschillende mogelijkheden laten zien. 

Kom langs om de RVS keuken in het echt te zien

Bent u benieuwd hoe een RVS keuken eruit komt te zien? In Zwolle hebben we een uitgebreide showroom met keukens gemaakt uit RVS. We laten u graag zien wat er mogelijk is voor uw nieuwe keuken. Via onze website kan u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Onze experts werken graag op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen om een nieuwe keuken te ontwerpen. Maak direct een afspraak, zodat we samen uw nieuwe keuken kunnen ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen