Van Galen Keuken & Bad
Home RVS keukens van topkwaliteit

RVS keukens van topkwaliteit

De RVS keukens van Van Galen Keuken & Bad worden gemaakt van de meest duurzame materialen. U kunt hierbij denken aan RVS, metaal, chroom, steen of glas. Door de juiste combinatie te maken van kleuren en materialen, hebben onze keukens een prachtige, exclusieve uitstraling. Onze moderne RVS keukens zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. Wij werken onder andere samen met apparatuur van de merken Siemens, Miele en ATAG. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u jarenlang plezier van uw keuken zult hebben.

Is een RVS keuken voor u geschikt?

Wilt u zelf de hoge kwaliteit van onze RVS keukens ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom langs in onze showroom in Zwolle. Onze adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee om tot uw droomkeuken te komen. Omdat wij ook keukens volledig op maat maken, zult u versteld staan van de verschillende mogelijkheden in RVS keukens die wij bieden!

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad