Eco keuken ambachtelijk en op maat

Ambachtelijk vakmanschap, het gebruik van duurzame materialen en betrokkenheid bij het natuurlijke product. Het is waar Van Galen Keuken & Bad voor staat bij het mooie assortiment eco keuken. De keukens op maat passen in ieder interieur en zijn geheel naar uw smaak vorm te geven. Kom eens langs in onze showroom in Zwolle en geniet van de prachtige steigerhouten keukens en sloophouten keukens.

Duurzaam en praktisch

Eco keukens zijn de keukens van uw leven. Kookvertrekken gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, of u nu een voorkeur heeft voor steigerhouten keukens of voor de sloophouten keukens. Van Galen Keuken & Bad heeft een hart voor hout. Hoewel, eigenlijk voor keukens op maat in het algemeen.
Bent u op zoek naar de meest duurzame keuken ooit? Bezoek dan onze showroom in Zwolle en laat u door de deskundige medewerkers van Van Galen Keuken & Bad informeren over de meerwaarde van steigerhouten keukens en sloophouten keukens.

ECO en op maat?

De keukens op maat zijn verkrijgbaar in vele varianten. Ecologische keukens zijn tijdloze keukens op maat met karakter. U creëert met een van de steigerhouten keukens of sloophouten keukens een plek in huis die leeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen