Van Galen Keuken & Bad
Home Eco Keuken Zwolle

Eco Keuken Zwolle

Ambachtelijk vakmanschap, het gebruik van duurzame materialen en betrokkenheid bij het natuurlijke product. Het is waar Van Galen Keuken & Bad voor staat bij het mooie assortiment eco keuken. De keukens op maat passen in ieder interieur en zijn geheel naar uw smaak vorm te geven. Kom eens langs in onze showroom in Zwolle en geniet van de prachtige steigerhouten keukens en sloophouten keukens.

Eco keuken zijn de keukens van uw leven. Kookvertrekken gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, of u nu een voorkeur heeft voor steigerhouten keukens of voor de sloophouten keukens. Van Galen Keuken & Bad heeft hart voor hout. Hoewel, eigenlijk voor keukens op maat in het algemeen.

Bent u op zoek naar de meest duurzame keuken ooit? Bezoek dan onze showroom in Zwolle en laat u door de deskundige medewerkers van Van Galen Keuken & Bad informeren over de meerwaarde van steigerhouten keukens en sloophouten keukens. De keukens op maat zijn verkrijgbaar in vele varianten. Ecologische keukens zijn tijdloze keukens op maat met karakter. U creëert met een van de steigerhouten keukens of sloophouten keukens een plek in huis die leeft.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad