Inspiratie

Eco Keuken

Van Galen
"We Achieve"

Eco keuken ambachtelijk en op maat

Ambachtelijk vakmanschap, het gebruik van duurzame materialen en betrokkenheid bij het natuurlijke product. Het is waar Van Galen Keuken & Bad voor staat bij het mooie assortiment eco keuken. De keukens op maat passen in ieder interieur en zijn geheel naar uw smaak vorm te geven. Kom eens langs in onze showroom in Zwolle en geniet van de prachtige steigerhouten keukens en sloophouten keukens.

Duurzaam en praktisch

Eco keukens zijn de keukens van uw leven. Kookvertrekken gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, of u nu een voorkeur heeft voor steigerhouten keukens of voor de sloophouten keukens. Van Galen Keuken & Bad heeft een hart voor hout. Hoewel, eigenlijk voor keukens op maat in het algemeen.
Bent u op zoek naar de meest duurzame keuken ooit? Bezoek dan onze showroom in Zwolle en laat u door de deskundige medewerkers van Van Galen Keuken & Bad informeren over de meerwaarde van steigerhouten keukens en sloophouten keukens.

ECO en op maat?

De keukens op maat zijn verkrijgbaar in vele varianten. Ecologische keukens zijn tijdloze keukens op maat met karakter. U creëert met een van de steigerhouten keukens of sloophouten keukens een plek in huis die leeft.

De ECO keuken wordt steeds belangrijker bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Bij Van Galen Keuken & Bad begrijpen we dat het belangrijk is dat uw keuken duurzaam geproduceerd is. U wilt graag weten waar de materialen vandaan komen. Onze keukens worden regelmatig ontworpen met natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, natuursteen en marmer. Het is belangrijk dat bij de productie hiervan rekening gehouden wordt met het milieu. Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres voor een ECO keuken. Wij helpen u graag bij het duurzaam produceren van uw nieuwe keuken.

ECO keuken gemaakt uit duurzaam geproduceerd hout

Bij Van Galen Keuken & Bad kunnen we een ECO keuken voor een groot deel uit robuust hout produceren. Hierbij maken we uw nieuwe keuken uit duurzaam geproduceerd hout. Het hout dat we gebruiken heeft een duurzaamheidslabel gekregen en de herkomst is bekend. Als u voor een houten keuken kiest heeft u hier jarenlang plezier aan. Hout is een milieuvriendelijk materiaal en is ook eenvoudig te herstellen bij beschadigingen. Zo kan u langer genieten van uw nieuwe keuken.

Duurzame keukenapparatuur in uw keuken verwerken

Natuurlijk wilt u in de ECO keuken besparen op energiekosten. U kan bij ons kiezen voor keukenapparatuur met een A+++ label. U bespaart zo op de energiekosten en u draagt bij aan een beter milieu. Daarnaast kan u direct van het gas af in uw keuken. U kan bijvoorbeeld koken op een duurzame inductiekookplaat. Hierbij gebruikt u minder stroom en draagt u zelf uw steentje bij. Binnen ons assortiment kan u kiezen uit verschillende keukenapparatuur van bekende A-merken. We kunnen een selectie maken op basis van het energielabel om zo uw keuken zo duurzaam mogelijk te produceren.

Water besparen in de keuken

10% van uw totale waterverbruik vindt plaats in uw keuken. In uw ECO keuken kan u proberen om water te besparen. Er zijn verschillende waterbesparende oplossingen die we in uw keuken kunnen toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een waterbesparende mengkraan. We kunnen ook een volumebegrenzer op uw kraan aansluiten. Zo laat u het wel uit uw hoofd om uw kraan te lang aan te laten slaan. Zo zijn er verschillende oplossingen om water te besparen in uw keuken.

Welke trends zien we in de ECO keuken?

  • Waterbesparende kranen
  • Keukens gemaakt uit duurzaam geproduceerd hout
  • Duurzame apparaten met een A+++ energielabel
  • Koken op groene energiebronnen met een inductiekookplaat en zonne-energie
  • Keukens gemaakt uit verantwoorde materialen

Stel uw eigen ECO keuken samen

Wij gaan graag met u aan de slag om uw eigen ECO keuken te realiseren. Hierbij werken we zoveel mogelijk met verantwoorde materialen. Uiteraard stellen we de keuken volledig in overleg samen. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze keuken experts in de showroom. We laten u graag de mogelijkheden en verschillende materialen in het echt zien. Zo kan u inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen