Inspiratie

Rechte Keukens

Van Galen
"We Achieve"

Rechte keukens bieden een grote veelzijdigheid

Bij Van Galen Keuken & Bad heeft u de keuze uit diverse keukenstijlen en hoogwaardige materialen. In onze showroom kunt u zien hoe prachtige kleuren en materialen gecombineerd kunnen worden in rechte keukens.

Alles is mogelijk met een rechte keuken

Omdat wij een ruim assortiment bieden, vindt u bij van Van Galen Keuken & Bad zeker een rechte keuken die in bij uw stijl en uw ruimte past. In ons assortiment vindt u moderne, klassieke, landelijke, houten en zelfs handgeschilderde keukens. Uiteraard kan een rechte keuken worden uitgevoerd in iedere stijl. Wij denken graag met u mee en maken de keuken, waar nodig, voor u op maat.

Rechte keuken laten ontwerpen?

Voor rechte keukens met een onbetaalbare uitstraling tegen een betaalbare prijs, moet u bij Van Galen Keuken & Bad zijn. Wilt u graag weten hoe u een rechte keuken het beste tot zijn recht kunt laten komen? Onze adviseurs gaan graag met u aan tafel om uw wensen door te nemen. Neem dus gerust contact op.

De rechte keuken is een opstelling die in vrijwel elke woning past. Als de ruimte in huis beperkt is kunnen we de keuken uit één stuk maken. Vaak is er in deze opstelling voldoende ruimte voor een combimagnetron, inbouwkoelkast, kookplaat en vaatwasser. De gewenste inbouwapparatuur kunnen dus zonder problemen in deze opstelling geplaatst worden. Uiteraard denken we bij Van Galen Keuken & Bad graag met u mee voor een passende keuken.

Luxe rechte keukens

Ondanks dat u voor een kleine keukenopstelling kiest betekent dit niet dat we deze niet luxe voor u afwerken. Zo kan u de rechte keukenopstelling voorzien van A-merken keukenapparatuur. U bent er zo van verzekerd dat u niets tekortkomt in uw keuken. Daarbij kunnen we de keuken luxe afwerken met bijvoorbeeld natuursteen, marmer of robuust eikenhout. We kunnen eventueel extra hoge kasten plaatsen, zodat u geen kastruimte tekortkomt. Ongeacht de ruimte maken we er nog steeds een luxe keuken van bij Van Galen Keuken & Bad.

Praktisch ingedeelde keuken

Bij Van Galen Keuken & Bad kunnen we optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Zo zorgen we ervoor dat de keuken zo praktisch mogelijk is ingedeeld. De indeling is bij een kleine ruimte extra belangrijk. Zo moet er rekening gehouden worden met de afstand van het kookgedeelte tot de koelkast. Dit zijn allemaal dingen waar onze keuken experts in onze showroom rekening mee houden. Zo zorgen we voor een praktische keuken waar u gebruik van kan maken.

Tips voor een kleine rechte keuken

  • Maak gebruik van een lichte basiskleur om de keuken groter te laten lijken.
  • Beperk de apparatuur in de keuken. Dit gaat ten koste van de kastruimte.
  • Plaats bovenkasten om extra kastruimte te creëren in de keuken.
  • Denk goed na over de apparatuur die u plaatst. Met een combimagnetron bespaart u bijvoorbeeld de ruimte voor een oven.
  • Ga voor planken in plaats van lades om meer ruimte te creëren.

Laat u adviseren door onze keuken experts

Bij een rechte keuken is het slim om het advies van onze keuken experts op te volgen. Ze kunnen u uitstekend adviseren over het gebruik van materialen en apparatuur in de huidige opstelling. Daarbij hoeft een rechte keuken lang niet altijd klein te zijn. Misschien heeft u wel een lange muur waarop u de keuken wilt plaatsen. Wij adviseren u graag in onze showroom over de mogelijkheden. Doordat we alle tijd nemen voor een passend advies werken we op afspraak. Maak direct via onze website een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u alleen eens rondkijken in de showroom? Dan bent u natuurlijk van harte welkom tijdens onze openingstijden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen