Rechte keukens bieden een grote veelzijdigheid

Bij Van Galen Keuken & Bad heeft u de keuze uit diverse keukenstijlen en hoogwaardige materialen. In onze showroom kunt u zien hoe prachtige kleuren en materialen gecombineerd kunnen worden in rechte keukens.

Alles is mogelijk met een rechte keuken

Omdat wij een ruim assortiment bieden, vindt u bij van Van Galen Keuken & Bad zeker een rechte keuken die in bij uw stijl en uw ruimte past. In ons assortiment vindt u moderne, klassieke, landelijke, houten en zelfs handgeschilderde keukens. Uiteraard kan een rechte keuken worden uitgevoerd in iedere stijl. Wij denken graag met u mee en maken de keuken, waar nodig, voor u op maat.

Rechte keuken laten ontwerpen?

Voor rechte keukens met een onbetaalbare uitstraling tegen een betaalbare prijs, moet u bij Van Galen Keuken & Bad zijn. Wilt u graag weten hoe u een rechte keuken het beste tot zijn recht kunt laten komen? Onze adviseurs gaan graag met u aan tafel om uw wensen door te nemen. Neem dus gerust contact op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen