Van Galen Keuken & Bad
Home Keuken Amsterdam

Keuken Amsterdam

Zoekt u een gespecialiseerde keukenzaak waar u een keuken op maat kunt kopen? Een keuken kopen doet u bij Van Galen Keuken & Bad. Bezoek onze showroom in Zwolle voor ons veelzijdige assortiment landelijke, moderne, klassieke, houten en Italiaanse keukens. Voor een keuken in Amsterdam van hoge kwaliteit tegen een lage prijs moet u bij Van Galen Keuken & Bad zijn.

Een keuken in Amsterdam vindt u in onze showroom

Een keuken kopen doet u niet zomaar. Dat vraagt maatwerk, kwaliteit en deskundigheid. Dat maakt Van Galen Keuken & Bad waar. Onze keukenzaak met showroom in Zwolle geeft u inzicht in wat een keuken op maat betekent. In onze keukenzaak vindt u verschillende stijlen sfeerkeukens. Van klassiek tot modern, voorzien van geavanceerde keukenapparatuur. Het is een ritje waard als u een keuken in Amsterdam wilt hebben.

Een keuken op maat die past bij uw interieur in regio Amsterdam

Van Galen Keuken & Bad weet dat een functionele en smaakvolle keuken bijdraagt aan de sfeer. U wensen en ideeën staan bij een keuken kopen centraal. Alleen dan kan een keuken op maat worden geleverd. Ontdek de mogelijkheden in onze keukenzaak en showroom in Zwolle, waar u ook voor een keuken in Amsterdam terechtkunt. Het is de snelste weg om een eersteklas keuken te kopen. Een keuken kopen bij Van Galen Keuken & Bad staat gelijk aan de aanschaf van een duurzame keuken op maat. Overtuig u zelf in de showroom van onze keukenzaak in Zwolle. Hét adres voor als u een keuken in Amsterdam zoekt.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad