Inspiratie

Castle Stones

Van Galen
"We Achieve"

U waant zich in vroegere tijden met Castle Stones

De Portugese Maurits Simonette is de oprichter van Castle Stones. Deze zelfstandige ondernemer begon met het vervaardigen van beelden, maar door zijn voorliefde voor het verleden en de gebruikte materiaalsoorten in die tijd groeide het maken van kunstwerken uit tot het vervaardigen van handgemaakte replica’s van originele stenen uit landhuizen, kastelen en kerken. Castle Stones was geboren.

Wat is Castle Stones?

Castle Stones zijn replica’s van vloerstenen uit kastelen en dergelijken, die nu gebruikt worden in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld de badkamers en keukens. De vloerstenen bestaan uit vernieuwende materialen en gemalen marmer. De stenen worden gegoten en geperst, waarbij ze hun authentieke uitstraling behouden en gekleurd zijn. Door de hoogwaardige materialen en het unieke karakter past deze vloer uitstekend op een exclusieve Van Galen keuken.

De voordelen van Castle Stones

Naast de authentieke uitstraling van de Castle Stones en de verschillende kleurmogelijkheden, hebben Castle Stones nog meerdere voordelen. Ze zijn ongevoelig voor licht, waardoor een kleurvastheid gewaarborgd wordt. De tegels zijn slijtvast, waardoor beschadigingen nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast zijn Castle Stones vloeren hoog belastbaar en zijn ze eenvoudig te reinigen. Elke steen wordt met de hand gemaakt en heeft daarom een unieke uitstraling. Dientengevolge kan een Castle Stones niet missen in uw persoonlijke en op maat gemaakte keuken van Van Galen.

Waarom zou u kiezen voor Castle Stones in plaats van natuursteen?

In monumentale panden en oude woningen zijn Castle Stones uitermate geschikt vanwege de lichtheid en dunheid van de stenen. Tevens zijn de tegels hierdoor makkelijk te vervoeren en zijn ze eenvoudig te leggen en bijsnijden. Ze kunnen over houten vloeren geplaatst worden, maar dienen ook als afwerking van uw muur.

Welk model van Castle Stones kunt u het beste kiezen?

Castle Stones zijn beschikbaar in meerdere modellen. U kunt kiezen uit Big Bricks, Bricks, Cobble Stones, Dalle, Dalle Paris, French Bricks, Loft, Oak Bricks, Terra Stone en Versailles. Deze modellen kunt u nog voorzien van negen verschillende kleuren: Brown Grey, Evening Shadow, Mix, Morning Mist, Old Grey, Sand Grey, Terra Light en Warm Dessert. Of u nu kiest voor een houten keuken of een klassieke keuken bij Van Galen; een Castle Stones vloer past bijna overal bij.

Wat kost een Castle Stones keukenvloer?

Bent u geïnteresseerd in een Castle Stones keukenvloer en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Van Galen Keukens voor advies over de mogelijkheden, want wij zijn officiële dealer van dit authentieke merk. Een Castle Stones vloer kunt u los aanschaffen. Vloerlijm en andere accessoires kunt u ook bij ons krijgen. Ook kan ons team u helpen bij het leggen van de vloer, wanneer u dit liever heeft.

Castle Stones

Collectie

loft 012 kopie (1)

Loft

DALLen

Dallen

paris castle stones (1)

Dallen Paris

bricks

Bricks

Big bricks

Big Bricks

french bricks

French Bricks

oak bricks

Oak Bricks

cobble stone

Cobble Stones

terra stone

Terra Stones

versailles

Versailles

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen