Van Galen Keuken & Bad
Home Houten vloeren

Houten vloeren

Een houten vloer geeft uw woning een bijzondere en warme uitstraling. Voor exclusieve houten vloeren bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in design sfeervloeren. Van traditionele parketvloeren tot duurzame eiken vloeren en massieve houten vloeren. Houten vloeren voor elk budget die een verrijking voor uw interieur zijn.

De vloer is een essentieel onderdeel van uw woning. Van Galen Keuken & Bad heeft een brede en gevarieerde collectie sfeervloeren waar u met trots uw gasten op kunt ontvangen. Parketvloeren die u in de juiste stemming brengen, eiken vloeren die een leven lang meegaan en massief houten vloeren die een ambiance van gezelligheid en stijl oproepen. Sfeervloeren die met elke woonstijl te combineren zijn.

Houten sfeervloeren brengen elke ruimte tot leven. Bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle ontdekt u houten vloeren van hoge kwaliteit met een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Chique sfeervloeren die bij vrijwel alle meubelstukken kleuren. Parketvloeren in stroken en visgraat en parketvloeren in Hongaarse punt. Een houten vloer maakt uw interieur helemaal af. Van Galen Keuken & Bad heeft de beste en mooiste houten vloeren tegen betaalbare prijzen. Wij kunnen u op maat adviseren over de verschillende houttypen, kleuren, patronen, uitstralingen, maatvoeringen en afwerkingen. Bezoek onze showroom in Zwolle en laat u verleiden door het prachtige aanbod aan parketvloeren, eiken vloeren massief houten vloeren.

Foto’s plaatsen houten vloer

houten ondervloerafgewerkte houten vloerhouten vloer

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad