Inspiratie

Houten Vloeren

Van Galen
"We Achieve"

Een unieke uitstraling

Een houten vloer geeft uw woning een bijzondere en warme uitstraling. Voor exclusieve houten vloeren bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in design sfeervloeren. Van traditionele parketvloeren tot duurzame eiken vloeren en massieve houten vloeren. Houten vloeren voor elk budget die een verrijking voor uw interieur zijn.

De vloer is een essentieel onderdeel van uw woning.

Van Galen Keuken & Bad heeft een brede en gevarieerde collectie sfeervloeren waar u met trots uw gasten op kunt ontvangen. Parketvloeren die u in de juiste stemming brengen, eiken vloeren die een leven lang meegaan en massief houten vloeren die een ambiance van gezelligheid en stijl oproepen. Sfeervloeren die met elke woonstijl te combineren zijn.

Sfeer door een houten vloer

Houten sfeervloeren brengen elke ruimte tot leven. Bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle ontdekt u houten vloeren van hoge kwaliteit met een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Chique sfeervloeren die bij vrijwel alle meubelstukken kleuren. Parketvloeren in stroken en visgraat en parketvloeren in Hongaarse punt. Een houten vloer maakt uw interieur helemaal af. Van Galen Keuken & Bad heeft de beste en mooiste houten vloeren tegen betaalbare prijzen. Wij kunnen u op maat adviseren over de verschillende houttypen, kleuren, patronen, uitstralingen, maatvoeringen en afwerkingen. Bezoek onze showroom in Zwolle en laat u verleiden door het prachtige aanbod aan parketvloeren, eiken vloeren massief houten vloeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen