Inspiratie

Liebherr Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Liebherrs koel- en vriesproducten

Liebherr zorgt voor de ideale combinatie tussen vries- en koelopslag in uw keuken. Hierbij zijn de mogelijkheden oneindig. U kunt kiezen voor vrijstaande apparaten, maar ook voor ingebouwde apparaten. U kunt kiezen voor een wijnklimaatkast met twee temperatuur zones of extra veel vriesruimte. Stel uw eigen Liebherr samen, zoals u dat wil. Bij uw op maat gemaakte keuken van Van Galen, kan een op maat gemaakte koeling of vriezer van Liebherr dientengevolge niet missen.

De inbouw keukenapparatuur

Aangezien wij bij Van Galen Keukens u inbouwapparatuur aanbieden, zal dit artikel zich focussen op de inbouwcollectie van Liebherr. Hierbij heeft u de keuze uit verscheidene types koelkasten, diepvriezers en koel/vries combinaties.

De koel/vries combinaties van Liebherr

De koel/vries combinaties van Liebherr hebben allemaal Energielabel A of hoger, dit is het meest energiezuinige energielabel. Hierdoor ligt het energieverbruik tussen de €33 en €94 per jaar afhankelijk van welke koel/vries combinatie u aanschaft. Het geluidsniveau van de koel/vries combinaties is laag of normaal. De inhoud van de koel/vries combinatie ligt tussen de 198 liter en de 471 liter. De prijzen liggen tussen de €999 en €5399.

De losse koelkasten en vriezers van Liebherr

Ook de koelkasten en vriezers van Liebherr hebben allemaal een Energielabel A of hoger. Het geluidsniveau van de koelkasten varieert tussen normaal en zeer stil. De koelkasten van Liebherr kunnen de functie BioFresh bevatten. Door deze techniek blijft uw opgeslagen voedsel tot drie keer langer vers. U kunt bij zowel de koelkasten als de diepvriezers nog kiezen tussen een Comfort of Premium uitvoering, waarbij de Premium varianten in een iets hogere prijsklasse nog liggen dan de Comfort.

De inbouw wijnkasten van Liebherr

De inbouw wijnkasten van Liebherr bestaan eveneens uit een aantal uitvoeringen. U kunt kiezen voor de Vinidor en de GrandCru. De Vinidor is vooral in grotere kasten uitgebracht en ligt daardoor in een iets hogere prijsklasse, terwijl bij de GrandCru het vooral kleinere wijnkasten betreft. De wijnkasten kunt u in vier kleuren verkrijgen, namelijk: zwart, wit, edelstaal en bekleedbaar. Een aantal wijnkasten zijn greeploos en werken met een touchscreen. Ook hebben een aantal wijnkasten meerdere temperatuurzones.

De garantie van Liebherr

Liebherr is al meer dan zestig jaar specialist in koelkasten en diepvriezers. Het biedt kwalitatieve en innovatieve koelingen aan voor zijn klanten. Hiernaast kunt u rekenen op een lange garantieperiode. U heeft een standaard fabrieksgarantie van twee jaar, waarbij voorrijkosten, onderdelen en arbeidsuren vergoed worden. Daarnaast komen alle apparaten in aanmerking voor een unieke zeven jaar zekerheid. U ontvangt garantie op alle onderdelen en arbeidskosten gedurende zeven jaar. Alleen de voorrijkosten worden na twee jaar in rekening gebracht. De enige voorwaarde is dat u uw apparaat binnen zes maanden na aankoop online bij Liebherr registreert.

Liebherr

Collectie

liebherr wijnkast

Wijnkasten

liebherr inbouw koel vries

Koelkasten / Vriezers

liebheer koel en vries

Side by Side

inbouwkoelkast

Inbouw Koelkast

compacte koelkast liebherr

Mini Koelkast

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen