Project Inspiratie

Zwarte woonkeuken in Hilversum

Van Galen
"We Achieve"

Over het project

Een tijdloze woonkeuken in Hilversum, gerealiseerd in samenwerking met Studio Cobanne. Het resultaat: een prachtige keuken voorzien van greeploze eiken fronten met een zwarte beits. Het blad is gemaakt van composiet met een betoonlook uitstraling. Samen creëren ze een strak en sfeervol geheel. En dankzij de apparatuur van Siemens en Bora is deze woonkeuken dé plek in huis om te koken en genieten. Fotografie: Maaike Eijkman.

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Nederlanders houden nou eenmaal van een kopje koffie en gezelligheid. Die gezelligheid is volgens mij de basis van alles. In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Soms is de keuze voor een opstelling met losse kasten en een keukenunit tegen een wand beter dan een kookeiland. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en bereken wat de keuken globaal gaat kosten. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik kriebels in m’n buik.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten