Inspiratie

Viking Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Viking ademt prestige

Het Amerikaanse merk Viking is een prestigieus keukenmerk dat zich focust op de verkoop van keukenapparatuur en accessoires. Zowel vrijstaande fornuizen, als koelkasten, pannensets, blenders en nog veel meer vallen onder het assortiment van Viking. Vikings producten zijn van de hoogste kwaliteit en mogen daarom niet ontbreken in uw Van Galen Keuken, waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Het beste op het gebied van voedsel produceren

De accessoires en keukenapparatuur van Viking worden ontworpen op basis van de kritische eisen van culinaire koks, maar deze worden zo aangepast dat u deze eenvoudig in uw eigen keuken kunt gebruiken. Hierdoor krijgt u het beste op kookgebied aangeboden. Het zijn producten voor mensen, die niet alleen willen koken, maar die ook het hoogste kookniveau willen bereiken met hun prestaties. Zo heeft Viking een professionele kookmodule omgetoverd tot een gebruiksvriendelijk fornuis met precisiebranders. De Viking rangetops op gas lijken wat betreft stijl en de mogelijkheden op het Viking fornuis, omdat ze op een handige wijze in het werkvlak zijn geïntegreerd.

De Viking oven

De Viking inbouwoven heeft een authentiek en tijdloos design, waardoor deze in elke keuken geïntegreerd kan worden. De ovens van Viking zijn uitgerust met een infrarood grill en een bakvermogen van 4.4 kilowatt. Het bakproces vindt plaats door middel van convectie.

De prestatiegerichte koeling van Viking

Viking biedt u ook koelkasten of diepvriezers aan. Hierin vindt u veel opslagruimte voor uw vlees en groentes. De binnenkant is volledig wit van kleur en van aluminium gemaakt. De apparatuur is uitgerust met een No Frost systeem. Dit houdt in dat geurtjes en condens worden afgevoerd via een ventilatiesysteem langs meerdere kanalen. Hierdoor kan er geen condensvorming plaatsvinden, wat leidt tot minder of geen ijsvorming. Door het dubbel geveerde scharniersysteem zullen de deuren van uw koelkast automatisch sluiten.

Eten bereiden was nog nooit zo eenvoudig

Viking biedt u ook kookaccessoires aan. Potten en pannen van Viking voldoen aan strenge normen van ’s werelds beste professionele koks en bestaan uit exclusief zevenlaags materiaal bij pannen en vijflaags materiaal bij potten. De pannen en potten zijn voorzien van speciale roetsvrij stalen lagen en aluminium legeringen, die zorgen voor een gemakkelijke reiniging en een voortreffelijke warmtegeleiding. De pannen zijn daarnaast nog voorzien van ergonomische handvaten, die niet snel heet worden.

Wat kosten de producten van Viking?

Aangezien het een prestigieus merk is, zijn de producten van Viking niet geschikt voor mensen, die slechts een low budget te besteden hebben. Het instaptarief van een Viking fornuis ligt bijvoorbeeld op €5000. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kan deze prijs oplopen tot maar liefst €25.000. Bij een koelkast moet u rekening houden met een prijs tussen de €4000 en €11.000.

Viking voor alle soorten keukens

Bij Van Galen Keukens kunt u kiezen voor een luxe keuken van hoogwaardige kwaliteit. De keukens hebben een strak uiterlijk en onderscheiden zich door de professionele keukenapparatuur, waarmee ze worden ingericht. In een dergelijke keuken kan daarom het merk Viking niet ontbreken. Viking is momenteel nog steeds erg populair in de Nederlandse keukens. De robuuste fornuizen en de grote, Amerikaanse koelkasten zijn een ware eye catcher in luxe keukens. Ook voor andere keukenstijlen zijn de Viking producten zeer geschikt. Het bewijs van de hoogwaardigheid van Viking kunt u komen bekijken in onze showroom in Zwolle.

Viking

Collectie

viking-apparatuur3

Wijnkoelasten

Zwarte_greeploze_keuken_met_exclusieve_viking_apparatuur

Fornuizen

viking-apparatuur4

Ovens

viking-apparatuur5

Lade koelkasten

Houten_keuken_met_maatwerk_wijnkast_en_Viking_koelkast

Koelkasten

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen