Inspiratie

Sub Zero Wolf

Van Galen
"We Achieve"

Koelen of verwarmen? Kies dan voor Sub-Zero Wolf

De keukenapparatuur van Sub-Zero Wolf zijn gemaakt om jouw keuken volledig tot zijn recht te laten komen. De Alluance Group vertegenwoordigt het Amerikaanse A-merk in Nederland en België. Sub-Zero en Wolf producten kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, energiezuinigheid, een prachtig design en het hoogste niveau van ontwikkeling. Dientengevolge kan dit werk niet missen bij uw exclusieve Van Galen Keuken.

Sub-Zero koelapparatuur en meer

De Sub-Zero productlijn bevat de koelapparatuur collectie, de wijnbewaarkasten en de outdoor apparatuur. Bij Van Galen Keukens bieden wij u voornamelijk inbouw keukenapparatuur aan en daarom kan de Sub-Zero Classic lijn niet ontbreken. Sub-Zero ontwikkelde als eerste fabrikant koelkasten, die geïntegreerd konden worden. Met Sub-Zero zorgt u voor een optimale conservering van uw voedsel. Dit wordt gerealiseerd met behulp van temperatuurregeling, luchtvochtigheid en gezuiverde lucht.

Temperatuurregeling, luchtvochtigheid en gezuiverde lucht

De Sub-Zero vriezers kunnen een constante temperatuur van -18 graden Celsius realiseren voor het optimaal vers houden van uw producten. De koelkasten van Sub-Zero hebben inlaatopeningen voor verse lucht. Dit houdt in dat elke twintig minuten de lucht in uw koelkast ververst wordt, waardoor een optimale versheid van uw producten gerealiseerd wordt.

De wijnbewaarkasten van Sub-Zero voor de conservering van uw wijn

Sub-Zero doet meer dan alleen het zo lang mogelijk bewaren van uw voedsel. Ook uw wijncollectie moet goed geconserveerd worden. Hiervoor heeft Sub-Zero zijn wijnbewaarkasten op de markt gebracht. Met de wijnbewaarkasten wordt uw wijn beschermd tegen de negatieve effecten van hoge temperaturen, luchtvochtigheid en dergelijken. De perfecte bewaartemperatuur van uw wijn wordt gerealiseerd middels uitschuifbare draagrekken, dubbele verdampers voor een controle van de luchtvochtigheid en UV-werend glas in de deuren.

Wolf voor de verwarming van al uw voedsel

Wolf produceert keukenapparatuur voor de verwarming van uw voedsel, zoals ovens, magnetrons, warmhoudlades, kookmodules en kookplaten, koffiezetapparaten en afzuigkappen. De Wolf productlijn kan eveneens niet missen in een Van Galen Keuken, omdat de producten van Wolf in een geïntegreerde uitvoering worden aangeboden en van de beste materialen gemaakt zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een combi stoomoven, die volledig in uw nieuwe Van Galen keuken wegvalt in de rest van uw keukeninterieur.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Ook de kookapparatuur van Wolf zijn van een hoogwaardige kwaliteit, waarmee u de sterren uit de hemel kunt koken. De apparatuur heeft een moderne vorm en is vervaardigd uit roestvrij staal. De fornuizen zijn fors en prima geschikt om voor groepen te koken.

Bezoek de showroom

Voor meer informatie over de modellen van Sub-Zero Wolf of voor advies kunt u bij onze showroom langskomen of plan een bezoek in. Onze adviseurs zullen u meenemen naar Genemuiden, waar de showroom is van de Alluance Group.

Sub Zero Wolf

Collectie

wijnkoelkast sub zero

Wijnkoelasten

sub zero oven fornuis

Fornuizen

wolf (sub zero) oven

Ovens

sub zero koelkast lade

Lade koelkasten

sub zero wolf koelkast

Koelkasten

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen