Inspiratie

Steel Cucine Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Voor uw klassieke of landelijke keuken kiest u Steel Cucine

Steel Cucine is een Italiaans merk dat vooral bekend is geworden om zijn fornuizen, die gemaakt zijn van zuiver roestvrij staal. Een Steel fornuis is een uniek apparaat, omdat de fornuizen zorgvuldig gebruikmaken van ergonomie, waardoor u nooit meer in verkeerde houdingen eten zult bereiden. Steel keukenapparatuur bevindt zich tussen moderne en klassieke stijlen in.

De verschillende productlijnen van Steel Cucine

Steel heeft verschillende bekende productlijnen op de markt gebracht, waaronder de Ascot, Enfasi, Genesi en Oxford. Binnen deze series met hun eigen kenmerken verkoopt Steel afzuigkappen, fornuizen, inbouwovens, koelkasten, kook units en kookplaten en modular systemen.

De Ascot collectie

Binnen de Ascot collectie werkt Steel met roestvrij staal en messing gasbranders. De elektronische ovens hebben timers en metalen knoppen en handgrepen. Steel werkt met een driedubbele ovendeur. De kookplaten werken op gas of inductie en hebben gietijzeren pannendragers. Het fornuis is van roestvrij staal of in acht verschillende kleuren te vinden.

Het Enfasi assortiment

De Enfasi collectie heeft een roestvrij stalen behuizing en massief metalen handgrepen en knoppen. De pannenroosters zijn van geëmailleerd gietijzer. In het fornuis zitten zes gasbranders en een kookplaat dat functioneert op gas. De ovens uit de Enfasi serie hebben koele deuren vanwege het dubbelglas. Onder de ovens vindt u een ruim opberg compartiment gemaakt uit roestvrij staal. Tevens vindt u een elektronische klok en timer op uw oven die met touchscreen bediend kan worden. De Enfasi fornuizen zijn leverbaar in antraciet en roestvrij staal.

De Genesi collectie

De Genesi serie heeft een kookplaat op basis van gas of inductie. De gasbranders zijn van messing en de pannendragers van gietijzer. De oven heeft een elektronische timer en metalen handgrepen en knoppen. De ovendeur is van driedubbel glas en kan in acht verschillende kleuren uitgegeven worden. Dit geldt ook voor de frontlade.

Uitgelicht: de Oxford fornuizen

Steeds meer kiest de consument niet alleen maar voor een keuken die praktisch is, maar ook voor een sfeervolle keuken. Voor mensen met een klassieke of landelijke keukenstijl zijn daarom de Oxford fornuizen van Steel een uitkomst. Deze zijn te koop in negentig of honderd centimeter breedte en met een single of dubbele oven. Het Oxford fornuis bevat zes gasbranders. De upstand en de vangschaal zijn zwart geëmailleerd en het is mogelijk een bijpassende afzuigkap hierbij te bestellen. De ovendeuren en het front kunt u tevens tegen een meerprijs bestellen in de kleuren: bordeaux, crème en Nero. Ook een aantal matte kleuren zijn verkrijgbaar: Ametista, Celeste, Nuvola en Sabbia. Handgrepen en bedieningsknoppen zijn van nikkel gemaakt.

Meer informatie over Steel Cucine producten?

Voor meer informatie of inspiratie kunt u terecht op de officiële site van Steel Cucine voor brochures en prijslijsten. Dergelijke kwalitatieve keukenapparatuur moet u echter waarnemen. Dit kunt u doen bij ons in de Van Galen Keukens showroom in Zwolle, waarbij onze keuken specialisten u graag te woord staan om eventueel advies te geven.

Steel Cucine

Collectie

ENFASI-100-ALL-BLACK-INDUCTION steel cucine

Kookunit

Genesi_60x90_bordeaux steel cucine oven

Inbouw oven

steel cucine modulaire wasbak

Modulaire Wasbak

steel cucine black afzuiging

Afzuiging

steel cucine kookplaat

Inductie kookplaat

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen