Inspiratie

Smeg Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Voor ieder formaat keuken kiest u voor Smeg

Smeg is een Italiaans bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de productie van design keukenapparatuur. Al meer dan zestig jaar staan Smegs producten bekend om de elegante en smaakvolle ontwerpen, die zijn ontstaan door samenwerking met bekende architecten. De nadruk bij Smeg ligt op kwaliteit, design en technologie, waardoor ze in een op maat gemaakte keuken van Van Galen absoluut niet mogen ontbreken.

Keukenapparatuur met een eigen identiteit

De keukenapparatuur van Smeg is uniek en dit komt, doordat er veel aandacht wordt besteed aan het design van een product. Dit zorgt immers voor de beleving van een product. Ofschoon er aandacht is voor design en detaillering, moeten deze elementen wel bijdragen aan de beleving van de gebruiker en een toevoeging zijn voor de werking van de apparatuur. Om dit te realiseren wordt er veel samengewerkt met bekende architecten, waardoor uw keuken met Smeg producten een werkelijk unieke uitstraling krijgt.

De ovens van Smeg

Kiest u voor een oven van Smeg, dan bent u gegarandeerd van de beste prestaties, een opperbest gebruiksgemak en totale veiligheid. Smegs producten worden namelijk aan strenge eisen getoetst, alvorens ze worden uitgebracht. De ovens van Smeg zijn uit diverse materialen gemaakt, zoals roestvrij staal, emaillen en glas. De ovens van Smeg verschillen niet alleen in grootte, maar ook in functie. Zo heeft u een uitgebreide collectie van pizzaovens, pyrolyse ovens en multifunctionele ovens. Daarnaast kunt u ook voor stoomovens kiezen, magnetrons of combimagnetrons. Duurzaamheid staat bij deze producten hoog in het vaandel. Daarom hebben Smegs ovens een Energielabel A en verbruiken ze wel tot dertig procent minder energie dan andere ovens binnen dit label.

De kookplaten van Smeg

De kookplaten van Smeg vindt u in meerdere afmetingen en designs. Er zijn gaskookplaten, inductie kookplaten en keramische kookplaten. Tevens kunt u de kookplaten op meerdere manieren laten inbouwen in uw keukenontwerp, namelijk door een standaard opbouw, vlak inbouw, vlak opbouw of tussenbouw. U kunt uit meerdere esthetische lijnen kiezen, waardoor ze goed gecombineerd kunnen worden met andere Smeg producten, zoals de ovens.

De fornuizen van Smeg

Bij de fornuizen van Smeg kiest u voor een optimale gebruikscomfort en hoogwaardige kwaliteit. Smeg volgt hierbij de trends op de keukenmarkt en biedt meerdere stijlen, afmetingen en kleuren fornuizen aan. De fornuizen zijn voorzien van een geforceerde mantelkoeling en de fornuizen met een gaskookplaat hebben eveneens een vangschaal die uit een geheel bestaat. Dit leidt tot een betere reiniging van de gaskookplaat. De fornuizen kunt u in een Van Galen keuken volledig en naadloos in uw keukenontwerp laten inbouwen.

De koelingen van Smeg

De koelkasten en vriezers van Smeg kunt u vrijstaand kopen, maar kunnen ook gemakkelijk geïntegreerd worden in uw keukenontwerp. Het assortiment aan inbouwapparatuur bestaat uit een aanzienlijke collectie van verschillende afmetingen, indelingen en inbouwmogelijkheden, waardoor uw koelkast en diepvriezer op die manier volledig uniek en op maat gemaakt kunnen worden. De koelkasten van Smeg zorgen daarnaast voor duurzaamheid; alle uitvoeringen hebben energielabel A+ of A++, waardoor u energiekosten kunt besparen. Daarnaast hebben de Smeg koelingen vier sterren, waardoor ze ook het hoogste niveau van het conserveren van goederen gerealiseerd hebben.

Smeg

Collectie

Smeg fornuis

Fornuizen

inbouwvaatwassers smeg

Inbouwvaatwassers

smeg inbouwkoffiemachines

Inbouwkoffiemachine

Smeg kookplaat met afzuiging

Kookplaten

inbouw koelkast smeg

Koelkasten

smeg inbouw wijnklimatkast

Wijnklimaatkasten

Combi oven smeg

Combi Ovens

afzuiging inbouwkast smeg

Afzuigkappen

smeg vriezer

Vriezers

telescopische kraan smeg

Kranen

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen