Inspiratie

Quooker

Van Galen
"We Achieve"

De kranen van Quooker kunnen alles

Van Galen Keukens levert u uw droomkeuken op maat, waarin al uw wensen vervuld worden en uit de beste materialen vervaardigd worden. In een dergelijke unieke keuken kan een kraan van Quooker niet ontbreken. Gebruik Quooker in uw keuken en u kunt niet alleen uw handen en vaat wassen met heet en koud water, maar u kunt ook thee zetten met het kokende water en limonade serveren door het gekoelde, bruisende water dat de kraan u levert. De alleskunner van Quooker mag daarom niet ontbreken uit uw exclusieve Van Galen Keuken.

Quookers Black Beauty

Een aantal jaren geleden begonnen de donkere kleuren in de keuken hun opmars te maken. Dientengevolge zijn moderne keukens vaak donker van kleur, zoals zwart of duistere grijstinten, omdat deze kleuren een bepaalde strakheid, elegantie en mysterieuze sfeer bewerkstelligen. Een zwarte kraan van Quooker past bij een dergelijke moderne stijl vlekkeloos. Materialen zoals terrazzo, messing, beton en marmer benadrukken uw zwarte kraan nog eens extra. Zowel de Quooker Fusion en Flex kunt u in een zwarte uitvoering kopen.

De Quooker Flex is uitrekbaar

De naam zegt het al, maar de Quooker Flex is de enige kraan in het assortiment met een flexibele uittrekslang. Hierdoor heeft u meer bereik in uw spoelbak. De Quooker Flex levert u koud en warm water, maar hiernaast ook kokend en gefilterd, bruisend water mits u hem combineert met de Quooker Cube.

De Quooker Fusion kan alles

De Quooker Fusion heeft dezelfde functies als de Flex: het geeft u warm, koud, kokend en bruisend water. Het kokende water en bruisende water verkrijgt u alleen in samenwerking met de Quooker Cube. De Fusion krijgt u in meerdere uitvoeringen, zoals chroom, goud, roestvrij staal, messing platina en (matte) zwart. Binnen de Fusion lijn kunt u eveneens kiezen voor een Classic uitvoering, verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, nikkel glans en messing platina.

De tweeling binnen de kranen

De Nordic Twintaps van Quooker zijn twee kranen in hetzelfde design. De ene kraan vormt de mengkraan voor koud en warm water. De andere kraan geeft u kokend water en in combinatie met de Quooker Cube ook gefilterd bruisend water. Ook kunt u de laatstgenoemde kraan in hoogte verstellen. De Nordic serie biedt u ook een single kraan aan. De Single Tap kunt u combineren met uw eigen mengkraan. Wanneer u een Cube koppelt aan uw Single Tap kunt u ook genieten van bruisend water. De Nordic serie krijgt u in chroom en roestvrij staal. Binnen de Single Tap heeft u ook nog een klassieke uitvoering. De Classic Single Tap kunt u naast chroom en roestvrij staal, ook in nikkel glans krijgen.

Het Quooker systeem

Quooker is meer dan alleen de kraan. Bij de aanschaf van Quooker ontvangt u een heel Quooker systeem, bestaande uit de kraan en het reservoir. Er zijn drie soorten reservoirs, waaruit u kunt kiezen. Ten eerste is er de Pro 3, die direct drie liter kokend water levert. Deze kan geplaatst worden, wanneer er geen keukenboiler in de buurt is en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Daarnaast is er de Quooker Combi, die direct vijftien liter warm water of zeven liter kokend water levert. De Combi mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Als laatste is er de Combi+, die zeven liter kokend water geeft en onbeperkt warm water. De Combi+ is aangesloten op de koud- en warmwaterleiding, waardoor u onbeperkt van warm water gebruik kunt maken zonder hierop te hoeven wachten.

Quooker

Collectie

Flex_Chrome

Flex

Fusion_Round_steel

Fusion Round

Fusion_sqaure_RVS

Fusion Square

Singletaps_Round_Chrome

Singletaps Round

Singletaps_Square_Steel

Singletaps Square

Twintaps_Round_RVS

Twintaps Round

Twintaps_Sqaure_Chrome

Twintaps Square

Zeeppomop_Steel

Zeeppomp

Fusion_Round_Black

Zwarte Uitvoering

Fusion_Round_gold

Gouden Uitvoering

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen