Inspiratie

Novy Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Novy, your kitchen’s secret ingredient

De luxe keukenapparatuur van Novy verandert een simpele plek om te koken in een echte leefruimte. Novy is specialist in hoogstaande afzuigkappen en kooplaten. Met maar liefst 110 jaar ervaring streeft het merk continu naar perfectie. Alle producten zijn bijzonder designvol, van het hoogste kwaliteitsniveau en kloppen tot in de kleinste details. Novy staat voor kwaliteit, dat voelt u aan alles. Van technologie tot afwerking, alles is vakkundig uitgedacht en met precisie in elkaar gezet.

De kracht van stilte

Novy is gespecialiseerd in keukenventilatie en houdt er zware kwaliteitscriteria op na. Zo mag u verwachten dat alle afzuigkappen en kookplaten fluisterstil zijn. Het geluid van de afzuiging wordt onder andere opgevangen door een geluidstille kamer in het apparaat en een dubbelwandige onderplaat. De apparatuur van Novy is gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken. De perfecte combinatie van stilte, kracht en gebruiksvriendelijkheid.

Stijlvol en minimalistisch design

Bij de apparaten van Novy kunt u niet alleen rekenen op de hoogste kwaliteit en ultiem gebruiksgemak. Ook de designs zijn bijzonder stijlvol en discreet. Of zoals ze bij Novy zeggen: “Apparatuur hoeft niet op te vallen om graag gezien te worden.” De designs kenmerken zich door een moderne look, met een rustig lijnenspel en oog voor detail. Zo is deze apparatuur een zeer waardevolle toevoeging aan uw Van Galen designkeuken.

De Novy-collectie

Novy heeft een uitgebreide collectie aan afzuigsystemen en koopplaten. Denk aan een hangende eilandschouwkap met ingebouwde verlichting en afzuiging, een luxe plafondunit of een onopvallende afzuigtoren in het werkblad verwerkt. Daarnaast biedt Novy een ruime keuze aan inductiekookplaten met onder andere automatische pandetectie en overkookbeveiliging. Benieuwd welke producten van Novy bij uw wensen aansluiten? Bezoek onze stijlvolle showroom in Zwolle of maak vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag onderzoeken welke Novy-apparatuur bij u past.

novy

Collectie

Van-Galen-Keukens-Novy-Pureline-Frame-ambient-01

Frame

Van-Galen-Keukens-Novy-Apparatuur-Phantom-Frame-ambient_01

Phantom

Van-Galen-Keukens-Novy-Easy-black-80cm-detailed-image1

Easy

Van-Galen-Keukens-Pureline-Pro-Compact-90cm-detail_03

Pure'line Pro

Van-Galen-Keukens-Panorama-Pro-black-120cm-ambient_03

Panorama

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen