Inspiratie

Neff Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

De keukenapparatuur van Neff zorgt voor inspiratie

Neff heeft sinds zijn ontstaan in 1877 een missie, namelijk door innovatieve producten de creativiteit van hobbykoks aan te wakkeren. Hierdoor zijn er onder andere innovatieve kookplaten, ovens en afzuigkappen ontstaan. De producten van Neff kunt u virtueel bekijken via de officiële website van het bedrijf of u kunt langskomen bij Van Galen Keukens in Zwolle, een van de officiële Neff dealers.

De unieke Neff Features

Door de constante aandacht voor innovatie heeft Neff een aantal specifieke eigenschappen in zijn producten op de markt gebracht. Zo is er de Slide&Hide, de TwistPad Fire, Pyrolyse en CircoTherm.

Wegschuiven en verbergen

De Slide&Hide ovens van Neff zorgen ervoor dat u ruimte bespaart, doordat u de ovendeur snel en gemakkelijk kunt wegschuiven en opbergen onder de oven. Hierdoor kunt u beter aan uw gerechten komen en is uw oven nog meer geïntegreerd met de rest van uw keuken.

Een afneembare bedieningsknop

De TwistPad Fire is een magnetische knop, die u na gebruik kunt afnemen. In het midden van de kookplaat kunt u uw kookzone selecteren door te klikken. Draait u vervolgens aan de knop dan kunt u het vermogen kiezen. Gaat de rode ring om de knop aan, is uw kookplaat geactiveerd.

Op twee niveaus koken

De CircoTherm hetelucht ovens zorgen ervoor dat er een gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de oven plaatsvindt, waarbij de hete lucht zich als het ware om uw voedsel heen wikkelt. Hierdoor worden uw gerechten sappig van binnen en krokant van buiten. Daarnaast vindt er geen geur- en smaakoverdracht plaats tussen meerdere niveaus. Hierdoor kan er gelijktijdig op meerdere niveaus gekookt worden.

Praten met uw keukenapparatuur

De apparatuur van Neff hebben een Home Connect functie. Dit houdt in dat u al uw apparaten van Neff, zoals de vaatwasser, koelkast en oven, via Wifi met uw smartphone of tablet kunt bedienen. Via de Home Connect app kunt u communiceren met al uw Neff keukenapparatuur en kunt u deze apparatuur ook onderling laten communiceren.

Sous vide koken met Neff

Sous vide betekent onder vacuüm koken. De ovens van Neff hebben deze sous vide functie. Hierbij vindt er een garing van uw voedsel plaats bij een constante, lage temperatuur door middel van stoom. Hierdoor blijft de smaak en de textuur van het voedsel behouden. Dientengevolge wordt de smaak van een gerecht intenser en kunt u zelfs de delicaatste gerechten foutloos bereiden. U plaatst slechts de ingrediënten in een vacuümzak en de oven doet de rest.

Creativiteit in uw keuken

Creativiteit heeft Neff hoog in het vaandel staan bij de productie van zijn producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de creatieve wandenschouwkap, een afzuiging die aan uw muur gemonteerd kan worden. Hierdoor verliest u geen ruimte tijdens het koken en de wandschouwkap kunt u zo inrichten, door bijvoorbeeld krijtverf, dat u uw creativiteit hierop los kunt laten. Schrijf er bijvoorbeeld uw recept neer of de benodigde ingrediënten.

Neff is meer dan alleen koken

Neff biedt u niet alleen vernieuwende keukenapparatuur aan, maar ook allerlei handige kooktips, kookverhalen, workshops of kookdemonstraties. Daarnaast kunt u een account aanmaken op Neff voor speciale acties en kortingen op uw Neff producten.

Neff

Collectie

neff-t58ts6bn0-inbouw-inductiekookplaat-met-afzuiging-restant-model-budgetplan.nl-i_1

Kookplaat met afzuiging

neff Compacte oven met stoom

Compacte stoomoven

neff-flex-inductiekookplaat-met-twistpad-flat-bediening-tpt5820x-t58pt20x0-zwart

Kookplaat

neff combimagnetron

Combi magnetron

neff slide en hide

Slide & Hide oven

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen