Inspiratie

Küppersbusch Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Voor een keuken met stijl kiest u Küppersbusch

Een merk dat de waarden design, functie, gezondheid, innovatie en kwaliteit nastreeft, past perfect in uw Van Galen Keuken, waarin kwaliteit en design voorop staan. Kiest u daarom voor keukenapparatuur van het Duitse merk Küppersbusch voor een keuken met stijl, zoals de slogan van het bedrijf ook vermeldt.

De verschillende productlijnen van Küppersbusch

Bij Küppersbusch is altijd een combinatie te vinden van vorm en functionaliteit, waarbij gebruiksgemak en een gemakkelijk onderhoud hoog in het vaandel staan. Küppersbusch heeft drie productlijnen: de Profession, Premium+ en de Comfort+.

Het Profession assortiment

De Profession productlijn bevat producten die goed thuis zouden passen in de professionele keuken. Het betreft inbouwapparatuur dat voldoet aan een hoge kwaliteit en de strengste eisen. Denk hierbij aan de Meisterstück Profession+.

De Premium+ collectie

De premium productlijn bevat veel technische details en eigenschappen waardoor uw werkzaamheden in de keuken vergemakkelijkt worden. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

De Comfort+ collectie

Bij de inbouwapparatuur van de Comfort+ collectie is comfort de prioriteit. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit zijn hierbij de kernwaarden.

Het Meisterstück van Küppersbusch

Het meest bekend is Küppersbusch vanwege zijn Meisterstück. Dit is een gastronomisch centrum met een monolithische look. Het centrum is geschikt voor zowel de hobbykoks als voor de professionele koks. Een Meisterstück wordt met de hand gemaakt en is daarom een unieke toevoeging voor uw keuken. In elk gedeelte van het productieproces heeft er een kwaliteitscontrole plaatsgevonden, waardoor u ervan verzekerd bent bij de aankoop van een Meisterstück dat u een product van hoogwaardige kwaliteit in handen heeft. De Meisterstück bestaat uit verscheidene geïntegreerde kookeilanden. De Meisterstück is gemaakt van roestvrij staal en is ongeveer 217 centimeter breed. Hierdoor wordt de Meisterstück in modules aangeboden.

De Küppersbusch inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een apparaat met een dubbele functie. Dat is de nieuwe Küppersbusch inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Op een efficiënte wijze worden vet en stoom tijdens het koken van de kookplaat afgezogen, waardoor deze onaangename geuren niet meer eerst uw ruimte in trekken. Door het ontbreken van een ruimte innemende afzuigkap kunt u deze inductiekookplaat overal in uw keuken laten integreren. De Küppersbusch kookplaat plus afzuiging zijn afgewerkt met een coating. Dit leidt tot een betere bescherming van uw kookplaat tegen krassen, omdat de hardheid beter is dan bijvoorbeeld bij keramische kookplaten. Deze duurzame kookplaat mag bijna niet missen in uw Van Galen Keuken.

Küppersbusch overige assortiment

Naast de bovengenoemde producten heeft Küppersbusch nog meerdere soorten keukenapparatuur van een uitmuntende kwaliteit. Zo kunt u ovens, magnetrons en andere kookplaten bestellen voor de bereiding van uw voedsel. Voor het conserveren van uw voedsel biedt Küppersbusch u verscheidene koelkasten: zowel inbouw als onderbouw als vrijstaand. Als laatste kunt u bij Küppersbusch terecht voor kwalitatieve vaatwassers en koffiemachines.

kuppersbusch

Collectie

kuppersbusch koffiemachine

Koffiemachine

kuppersbusch afzuiging

Inbouw afzuiging

wijnkoelkast kuppersbusch

Inbouw wijnkoeler

side by side kuppersbusch

Side by side koelkast

kookplaat kuppersbusch

Kookplaat

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen